Megane 3 p0403 hatasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ggggg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ggggg

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
P0403 egzost gazi geri besleme akim devresinde elektriksel ariza
P0409 egzost geri besleme sistemi hatalı sinyal
P1525 rolanti veya adim ayarlayici sensor sinyali hatasi
Aracimi bilgisayara baglattigimda bu hatalari verdi aracimda kalkislarda yogun titreme oluyordu heleki klima acikken arabanin ustunde bi araba varmis gibi kalkmiyordu ozel servise goturdum baski balatadan olduğunu solediler ve daha sonra değiştirdiler ama yine ayni diger vites gecislerinde gaza bastığımda alt devirlerde bayilma bikac saniye sonra birden hızlanıyor bazen normal sekilde hizlaniyor yani ciddi manada bi duzensizlik var yardım ltfn..

Seçtiğiniz rumuzun anlamı nedir ?
Girip, sorunuzun cevabını alıp,bir daha gelmiyecek gibi bir kullanıcı adı olmuş ..

Rumuzu hemen aciklaym ismim g ile basliyor babamin ismi g ile basliyor annemin oyle eşimin g ile kizimin g ile basliyor umarim aciklayici olmuştur ayrica renault atadan beri markamiz..

4 ayri ustaya gosterdim turboda sknti olmadigini söylediler egr yi temizleyelim dediler tam emin olmadan yaptirmak istemedim arastirmak istedim bu egr saydığım skntilara yol acar mi ?

Rumuzu hemen aciklaym ismim g ile basliyor babamin ismi g ile basliyor annemin oyle eşimin g ile kizimin g ile basliyor umarim aciklayici olmuştur ayrica renault atadan beri markamiz..

ahahahaha

gürkan - giray - gülay - gülhan mı )))hehe

Rica etsem sorunuma cevap verseniz

Aracı kurcalata kurcalata yetkili serviste ödeyeceğiniz bedeli ödeyeceksiniz.Gidin servise çözsünler.Özel serviste parça parça verene kadar yetkili servsite tek seferde ödeyin kurtulun.

beyinden olabilir

Araban 1.5 dizel yakitini farkli yerlerden kullandin mi

Samsung cihazımdan gönderildi.

Geri