Megane 3 ilk çaliştirmada anlamsiz ses

amadeus83

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
öncelikle herkese merhaba.izmirden özgür ben.bu ağustos ayinda 2011 megane 3 yerli üretim edc dizel ekspression plus aldim.hatta ta bursadan aldim araci.araç hep hayalimdi biraz şartlari zorladik aldik.ancak bazi seyler kafama takildi her seferinde bu foruma ulaştim.çok yardimci oldu.mesela hararet göstergesi saçmaydi megersem normalmiş.1 den 2 ye gecerken tireme bazen manueldeki gibi sanziman sesleri.devri yakalayamazsam oluyor.
Antipatinaj devre dişi kalmamasi.esp nin varliği.yakit tüketimleri gündüz ledi vs.hep bu forum sayesinde üye olmadan öğrendim.artik üye olma vaktiydi oldum.aracim 28 binde servis kayitli.sadece son servise ben sokacağim malum kurban geçmesini bekliyorum.öncelikle kendimi tanitiyorum kuralmiş arkadaşlar kusura bakmayin.

Kafama takilan sorular var sizler eski kullanicisiniz yardimlarinizi bekliyorum.

Sorum 1)araç ilk çaliştiğinda sanki direksiyondan likirti geliyor.ben aux modda telefonu bağliyorum.teypten sandim ama kapattim hep olmasada ilk çaliştirmadda bir likirti geliyor bişey mi çalişiyor anlamiyorum.sanki arka hoporlerden cizirti geliyo gibi.ama teyp kapaliykende ayni problem devam.

Sorum 2)araç bir kere gaz yemedi d lambasi yandi söndü n ye aldim devam ettim.servise gittim pislik gelmiş dediler bi daha yapmadi.sanziman ariza vermemiş.6 dan 5 gecerken gicirtiyi sordular yok dedim.o zaman sikinti yok dediler.geldiğinde test ederiz dediler.bayram sonrasi serviste aracim inşallah bakicaz.yaşara gidicez.

Sorum 3)araci aldim ortalama yakit 5,6 idi şimdi 8.2.

Sorum 4)bir kere özendim çakmakliktan sarj aleti aldim taktim klima kapalyken fan calistirdi korktum bir daha takmiyorum.

Sorum 5)izmirde gündüz ledi nerde taktirabilirim.aracim 2011 yerli ve gündüz fari yok.

Umarim bu sorular adminleri kizdirmaz ilk msjin hatasi olmaz umarim.herkese saygilar.

Direksiyon dan gelen ses direksiyon kilidi sesi olabilir mi

Galiba kendi sorularima cvplari kendim bulmaya basladim.direksiyon kutusundan gelen likirti tahminim direksiyon kilidi.
Gaz yememe problemi antipatinaj devreye giriyor. Arabayi bagirtirayim artistik yok yani.
Ortalama yakut tüketimi çok sakin kullanıyorum ama şehiriçi yokuş iniş kisa mesafe araç kullanmaktan sanirim ama 5.5 lt falan hayal.
Kafaniza gore şarj aleti takmican
Gündüz ledinide serviste taktiracan.
Ama forum hayal kirikligi yasatti şahsen.
İyi geceler

Geri