Megane 3 icon yerli üretim süper kilitleme ozelligi var

merttekno

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar megane 3 icon larda süper kilitleme olmadığı yönünde yazılar vardı hatırlarsanız.Bugun aracımı kurcalarken olduğunu bahsettim.

Burdan da aracı olan arkadaşlara paylaşmak istedim.

Aktif hale getirilmesi icin;
Araç çalışırken!! Aracın dörtlü flaşorunun altındaki kilitlenme tuşuna 10 saniye boyunca basili tutun.

Kadranin sağındaki ekranda otomatik kilit devre dışı yazısı ve bir ikaz sesi duyacaksınız ve aktif hale gelmiş oluyor.

Önemli not;
Aracınızdan indiğinizde kilitlemek icin karta basmayınız uzaklaşınca otomatik kilitleyecek.
Aracınızı açmak istediğinizde anahtarı cebinizden çıkarmanıza gerek yok,kapıdaki tusa basmanız yeterli.
Kapılar açılıyor.

Ve yerli üretim Megane 3 iconlarda da süper kilitleme olduğunu gördük..

Umarım yararlı olmustur..

Sent from my iPhone using Tapatalk

süper kilitleme nedir?

Kartınızdan kapıları aç kapa yapmadan kullanımına olanak sağlayan sistemin adı.

ben anlamadım :) zaten bu standart bir özellik değil mi?

Belliki standart bi ozelligi ben yeni fark ettim [emoji4]

sizin yaptığınız gibi o özellik aktif ya da pasif edilmiyor zaten.

Siz otomatik kilitlemeyi aktif/pasif yapmissiniz :) yol bilgisayarindan ayarlari arac durdugunda yapabilirsiniz

Arkadaşlar megane 3 icon larda süper kilitleme olmadığı yönünde yazılar vardı hatırlarsanız.Bugun aracımı kurcalarken olduğunu bahsettim.

Burdan da aracı olan arkadaşlara paylaşmak istedim.

Aktif hale getirilmesi icin;
Araç çalışırken!! Aracın dörtlü flaşorunun altındaki kilitlenme tuşuna 10 saniye boyunca basili tutun.

Kadranin sağındaki ekranda otomatik kilit devre dışı yazısı ve bir ikaz sesi duyacaksınız ve aktif hale gelmiş oluyor.

Önemli not;
Aracınızdan indiğinizde kilitlemek icin karta basmayınız uzaklaşınca otomatik kilitleyecek.
Aracınızı açmak istediğinizde anahtarı cebinizden çıkarmanıza gerek yok,kapıdaki tusa basmanız yeterli.
Kapılar açılıyor.

Ve yerli üretim Megane 3 iconlarda da süper kilitleme olduğunu gördük..

Umarım yararlı olmustur..

Paylaşımınız için teşekkürler.

Rica ederim. Bu arada araçların ozellikleri Hakkı'nda paylasim yapalım. Bir cok kisi icin faydalı olacaktır..

Geri