Megane 3 Fan Problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan etohem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

etohem

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkaşlar adım Ethem 1 aydır megane 3 1.5 dci 105 lik kullanıcısıyım.
Aracımı fanını açtığını hiç görmedim klima çalısırken hariç normal kullanımda 90° geçmiyor ama rampaya geldiğinde 100 105 110 ° kadar çıktığını gördüm.Düz yola geldığimde tekrar 90 a geliyor .110 a kadar açmaması benim tuhafıma gitti ustaya götürdüğumde normal olduğunu söyledi serviste aynı sekilde termosta 98° açması gerektiğıni soyluyor ama açmıyor.Bugün de başka bi abini n arabasıda denedik oda 110 a kadar geliyor ve fan açmıyor bana bu durum normal gelmedi.Sızlerinde başına boyle bi durum geldimi yoksa normal mi acaba?

Eger uzun yokus inerken de sicaklik dusuyorsa termostatiniz arizali olabilir.

Hararet 105 civarı iken uzun yolda boşa atınca 90 düşüyor ve orada kalıyor.Termostatın 95 civarı acıyor onun faaliyetini aldım.Beni düşündüren diğer meganeninde aynı şekilde davranması ya yazılımsal bir şeyler var ya da iki araçta bozuk.

Hararet 105 civarı iken uzun yolda boşa atınca 90 düşüyor ve orada kalıyor.Termostatın 95 civarı acıyor onun faaliyetini aldım.Beni düşündüren diğer meganeninde aynı şekilde davranması ya yazılımsal bir şeyler var ya da iki araçta bozuk.
Benim 105lik aynı motora sahip kangoo 88 gibi (şuan tam hatırlamıyorum) termostat açıyor 84 gibi kapatıyor 3000~4000 devir arası 1 saat kadar kullandım hararet belki 5 derece yükselmiştir o kadar rampa aşağı da düşmüyor

Geri