Aracım 25.000 kmden bu yana enjeksiyon arızası veriyor mais e götürdüm oldu dediler kapıdan çıktım 2 km gittim yine yandı işim vardı tekrar geri dönemedim 30.000 km gibi tekrar götürdüm mais e bu sefer komple elektrik tesisatını söküp baştan gözden geçirmemiz gerekiyor dediler arabanın en az 20 gün orda kalması demek, kalsın yapmayın dedim. Sanayide yetkili renault servisi üçler var oraya götürdüm 2 saat sonra gel al dediler yapmışlar 35.000 kmye kadar hiç yanmadı şimdi yine ara ara yanıyor eskisi kadar değil bayağı azaldı ama tamamen bitmedi arada yanıyor, birde çok dengesiz sanki bir temassızlık varmış gibi devamlı yanık durmuyor belli aralıklarlada yanıp sönmüyor bir yanıyor sönüyor 2 sn sonra tekrar yanıyor sönüyor 5 dk hiç yanmıyor sonra tekrar yanıyor, herhangi bir arızada yok arabada lamba yandığında çekişten düşme gibi bir sorunda yok sadece arıza veriyor birde en kötü yanı ben hız sabitleyiciyi çok sık kullanıyorum arıza lambası yandığında devre dışı kalıyor o çok sinir bozucu bir durum. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu neden yapıyordur sizce ?
videomuda linkten izleyebilirsiniz;
Megane 3 enjeksiyon arızası | İzlesene.com Video
videomuda linkten izleyebilirsiniz;
Megane 3 enjeksiyon arızası | İzlesene.com Video