Megane 3 Enjeksiyon Arızası

anılmutlu

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracım 25.000 kmden bu yana enjeksiyon arızası veriyor mais e götürdüm oldu dediler kapıdan çıktım 2 km gittim yine yandı işim vardı tekrar geri dönemedim 30.000 km gibi tekrar götürdüm mais e bu sefer komple elektrik tesisatını söküp baştan gözden geçirmemiz gerekiyor dediler arabanın en az 20 gün orda kalması demek, kalsın yapmayın dedim. Sanayide yetkili renault servisi üçler var oraya götürdüm 2 saat sonra gel al dediler yapmışlar 35.000 kmye kadar hiç yanmadı şimdi yine ara ara yanıyor eskisi kadar değil bayağı azaldı ama tamamen bitmedi arada yanıyor, birde çok dengesiz sanki bir temassızlık varmış gibi devamlı yanık durmuyor belli aralıklarlada yanıp sönmüyor bir yanıyor sönüyor 2 sn sonra tekrar yanıyor sönüyor 5 dk hiç yanmıyor sonra tekrar yanıyor, herhangi bir arızada yok arabada lamba yandığında çekişten düşme gibi bir sorunda yok sadece arıza veriyor birde en kötü yanı ben hız sabitleyiciyi çok sık kullanıyorum arıza lambası yandığında devre dışı kalıyor o çok sinir bozucu bir durum. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu neden yapıyordur sizce ?

videomuda linkten izleyebilirsiniz;

Megane 3 enjeksiyon arızası | İzlesene.com Video

mrb aynı sorunlar bende de var ne yapmalıyımm sımdı servıste aracım 2012 megan 3 3000 km de onerın varsa yardımcı olursan sevınırımm

"videoyu yüklerken bir hata oluştu diyor" kotol ederseniz sevinirim

selamalar

Geçmiş olsun...Yazdıklarına göre temasızlık gibi görünüyor...Ama servis tamamen bakması lazım .

video izlenmiyor hata oluşuyor gözden geçirirseniz iyi olur

enjekto,r pompa,mazort filtresi ve yakıt basınc sensorugibi olasılıklar var

Aracı bırakın servise 20 gün hallolsun bitsin derim.
ikame araç vermeleri lazım. onu kullnırsınız.
gerekirse mahkemeye verin.
Bir arkadaşım cruze marka aracında oluşan hata nedeniyle dava açtı
şirket şimdi peşinde dolanıyor gelin arabanızı yapalım diye.

merhabalar.

aracım 7600km de ve bendede aynı sorun var .ilk olarak 1800km de yaptı problemi.servisde 3 gün kaldıktan sonra yazılımı değiştirdiklerini söyleyerek arabayı geri verdiler.daha sonra 7000km tekrar etti problem bu seferde hatayı silip arabayı kullanırken yüksek devirde kullanmamı söylediler.yüksek devirdede kullanmama rağmen 600km sonra tekrarladı problemi.

kronik bir probleme benziyor.Ne yapmalıyız.

merhabalar.

aracım 7600km de ve bendede aynı sorun var .ilk olarak 1800km de yaptı problemi.servisde 3 gün kaldıktan sonra yazılımı değiştirdiklerini söyleyerek arabayı geri verdiler.daha sonra 7000km tekrar etti problem bu seferde hatayı silip arabayı kullanırken yüksek devirde kullanmamı söylediler.yüksek devirdede kullanmama rağmen 600km sonra tekrarladı problemi.

kronik bir probleme benziyor.Ne yapmalıyız.

hoşgeldiniz kendinizi üye tanıtımları bölümümüzden kısaca tanıtırsanız seviniriz keyifli forumlar:eyv

ahh bu sorunu bana sorun kışın yapmadıgım kalmadı kelebek bogazını bıle degıstım olmadı en son motor nerde bırakırsa o zman ugrasırım dedım ve yaptırmadım öyle devam ettım bır sure yazın gelmesıyle bir daha yapmadı sorun kanımca soketlerden temassızlıktan gecen gunde farkedemedım kasıs e sert gırdım bıraz hemen servıce ısıgı yandı aynı sorun stop ettım calıştırdım duzeldı halen devam bakalım nereye kadar (:

Geri