Megane 3 Edc Yokuş Kalkis Destegi Sorunu.

Menzil

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar.Aracim 2012 model megane privilage edc. Bir ay once aldim genel olarak aractan memnunum ama son zamanlarda yasadigimiz bir sikinti var. Aracin yokus kalkis sistemi normalde cok guzel calisiyor. En dik yokuslarda ileri geri denedim kaydirma yok fakat park ederken bir sikinti yasiyoruz. Bunu ilk esim yasamisti bende bir iki sefer yasadim ve sizinle paylasmak istedim durumu belki tecrubesi olanlar vardir. Bugun son yasadigim olay su sekilde; Dik yokuslu bir sokakta durdum once geri vitese alip geri manevra yaptim sonra durup araci d ye alip ileri manevra yapmak istedim ama arac geri kaydirdi. Frene basip bir iki seder daha denedim yine devreye girmedi el freni ile kalktim zoraki. Sorun burda ne, birseyi eksik yada yanlis mi yapiyorum yoksa aracta mi problem var. 1 saat kadar sonra ozellikle dik bir yokusta ayni manevralari yaptim bu sefer gram kaydirmadi. Tecrubesi olanlar yazarsa sevinirim.

Son düzenleme:
1. Forum kuralları gereği kendinizi BURADAN tanıtmanız gerekmektedir

Konu hakkinda yardimci olacak kimse yokmu?

bu sorunun benzerını bende yasadım konu ıle ılgılı son durum nedır acaba

bu sorun ıle ılgılı tecrubesı olan hıcbır arkadaş yok mu ?

yokuşta geri geri kaçırıyor eşimde böyle bir sorundan bahsetmişti.

Yokus kalkiş

Bende de benzer sıkıntı vardi fren musurunu sokup iyice temizledim (icinde fabrikasyon yag vardi) sorunum düzeldi ayrica frene sonuna kadar basın

duzeldi zannetmistim ama sorun baktım bi sure sonra yine aynı

Hocam cozebildiniz mi birebir aynı sorunu yasiyorum

Geri