Selamlar, aranıza yeni katıldım. İlk defa araç aldım. Bebeğimiz olunca şart oldu. Aracı çarşamba(12/07/2018) günü aldım.
Araç 2011 Megane 3 otomatik 154 bin Km de.5 Bin hasar kaydı. 46500 e aldım. 3 gündür 110 km yaptım sorun çıkmadı çok şükür. Allah kazadan beladan korusun.
Expertize(oto rapor) götürdüm aracı almak için engel olacak bir sorun çıkmadı. Bütçeme göre araç aldım.
Expertiz raporunda aşağıdaki uyarıları eklendi.
Acil yağ değişimi gerekli diyor. Buna benzer triger kayışı gibi değişimleri nerede yaptırmalıyım.
Bu parçaları internetten sipariş edip ustaya işcilik ücreti ödeyerek olur mu?
Bunun dışında motor yağ filtresi, hava filtresi gibi periyodik bakımlarıda yaptırmak isterim.
Bana bir yol gösterirseniz sevinirim. Sevgiler.
Araç 2011 Megane 3 otomatik 154 bin Km de.5 Bin hasar kaydı. 46500 e aldım. 3 gündür 110 km yaptım sorun çıkmadı çok şükür. Allah kazadan beladan korusun.
Expertize(oto rapor) götürdüm aracı almak için engel olacak bir sorun çıkmadı. Bütçeme göre araç aldım.
Expertiz raporunda aşağıdaki uyarıları eklendi.
Acil yağ değişimi gerekli diyor. Buna benzer triger kayışı gibi değişimleri nerede yaptırmalıyım.
Bu parçaları internetten sipariş edip ustaya işcilik ücreti ödeyerek olur mu?
Bunun dışında motor yağ filtresi, hava filtresi gibi periyodik bakımlarıda yaptırmak isterim.
Bana bir yol gösterirseniz sevinirim. Sevgiler.