Megane 3 cvt yavaşlarken silkeleme sorunu

Headhunter117

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba,

Megane 3 cvt şanzımanlı aracımda düşük hızlarda trafikte seyrederken ayağımı gazdan çekerken yavaşlama işlemi hep aracı silkeleyerek oluyor. Gaza basıp gitmede problem yok araç yağ gibi akıyor. Düşük hızlarda ne zaman ayağımızı gazdan çeksek bazen az bazen çok silkeleme yapıyor. Şanzımanın yağını, filtresini değiştirdim. Şanzıman güncelleme yaptırdım. Boğaz kelebeği adaptasyonu yaptırdım düzelmedi. Servis de çözemedi. Ama Benim çözmem lazım çünkü çok can sıkıyor. Olayın şanzımandan mı motordan mı olduğu ile ilgili hiç kanaatim yok. Bu konuda gerçekten bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

Arkadaşlar merhaba,

Megane 3 cvt şanzımanlı aracımda düşük hızlarda trafikte seyrederken ayağımı gazdan çekerken yavaşlama işlemi hep aracı silkeleyerek oluyor. Gaza basıp gitmede problem yok araç yağ gibi akıyor. Düşük hızlarda ne zaman ayağımızı gazdan çeksek bazen az bazen çok silkeleme yapıyor. Şanzımanın yağını, filtresini değiştirdim. Şanzıman güncelleme yaptırdım. Boğaz kelebeği adaptasyonu yaptırdım düzelmedi. Servis de çözemedi. Ama Benim çözmem lazım çünkü çok can sıkıyor. Olayın şanzımandan mı motordan mı olduğu ile ilgili hiç kanaatim yok. Bu konuda gerçekten bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

Benim araç dizel sanzimanlar farklı fakat bahsi geçen konu benim araçta tam durmaya yakın oluyor. Bu durumda benim izlenimim motor devri düşüyor ama şanzıman ayak uyduramiyor ve motor yavaslamis fakat şanzıman daha hizli daha yuksek devirle donuyor ve motorun devrini yakalamk için aniden yavasliyor gibi hissediyorum. Bu durum böyle olunca durmaya yakın bu titreme oluyor ama şanzıman olduguna eminim ben.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri