Megane 3 2012 kapı ve iç aydınlatma hatası

hayrettinb

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba güneşlikleri degiştirirken birden tavan aydınlatmarı ,kapı aydınlatmaları ve güneşlik lambaları gitti .araç iç sigortaları kontrol ettim ancak arızalı göremedim.
kitapçıkta bunla ilgili ayrı bir sigorta yok 2012 fluencle karşılaştırdım.onda 5 nolu 10 amp sigortayı sökünce aynı şey oluyor ancak bende bu sigorta saglam ayrıca sökük ve takıkken degişen bir şey yok.
aracın motor bölümünde veya farklı bir yerinde başka bir sigorta , kontrol ünitesi varmı.

ayrıca 2.soru hız sınırlayıcı her zaman çalışıyor ancak hız sabitleyici bazen çalışıyor bazen çalışmıyor(çogunlukla çalışmıyor) kontrol etmem gereken bir yer varmı
her iki konu için bilgisayara baglattım ama hata gözükmüyor.

bu konuda bilgileri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.(Yetkili servise götür önerilerine şimdiden teşekkürler)

Uch beynine bakılması gerekiyor bilgisayara baglandiginda hersey çıkar ortaya

bahsettiginiz şey aracın normal bilgisayar girişinden farklı bir yerdemi yoksa standart bilgisayar baglantı yerinden farklı bir menümü seçilmesi geregiyor çünkü usta normal soketten baglandı herhangi bir şey göremedi

ben aracın iç aydınlatmalarını led ile değiltirirken iç aydınlatmalar gitti yol bilgisayarı otomatik far sensörü kontrol ettirin gibisinden uyarı verdi. sigorta şemesını bulamadım servise götürdüm sigorta atmış demişlerdi

yol bilgisayarı herhangi bir hata uyarısı vermedi

yetkilşi servis sorunu halletti iç sigorta kutusunda hata oldugu söylendi ilgilenen arkadaşlara teşekkürler

mustafa bey bende led yaptım hepsini aydınlatmalar sönük yanıyor kapı acınca tavan yanmıyor . sigorta atsa tamamen gitmezmi acaba sigorta hangisi değişti biliyormusunuz

Geri