Megane 3 1.4 T Impressor aldım

peşindeyiz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese iyi günler. Daha önceki iki aracım, megane 2 hb 1.4 authentique ve megane 2 hb 1.6 dynamique'ti. Uzun araştırmalar sonucu Megane 3 1.4 t impressor almaya karar verdim, aracımı bugün aldım. Merak edenler için söyleyeyim, ilk izlenimim çok olumlu. Öncelikle araç çok seri bir araç. İç mekan konforuna, hız sabitleyicisine, dijital ekranına, yol bilgisayarına, bagaj hacmine, dış hatlarına bayıldım. Yakıt konusunda çok ekonomik değil, ekonomi yapmak istiyorsanız 6. viteste 70 - 110 aralığında kullanmanız gerekiyor. düşük viteslerde yol bilgisayarına bakmayın, canınız sıkılır. Aracı keşfetmeye çalışıyorum, ekstra olarak bir gözlemim olursa paylaşmak isterim.

Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Aracın resimlerini bekliyoruz.:eyv

Ailemize hoş geldin,aracın hayırlı olsun...:eyv

Megane 3 Coupe candir

kazasiz belasız :eyv

Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız surusler

Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın

Kazasız cezasız güvenli sürüşler dilerim.. :eyv

iyi dileklerini sunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. aracı kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu. resimlerini önümüzdeki hafta ekleyeceğim. yakıt konusunda ışık yandıktan sonra aldığım toplam 500 tl yakıt ile şehir içinde 1400 km yol yaptım. aracın torkunun yüksek oluşu özellikle rampalarda inanılmaz kaçış sağlıyor. mecidiyeköy'de daha önce 1,4 authentic meganeımla ve 1,4 terra corollamla çıkamadığım yokuşu çayımı, kahvemi içerek çıktım. izolasyondan çok memnunum. araçla ilgili tek şikayetim bluetooth aracılığıyla telefonla konuşurken ses yankılanması. golf 7 lerde arka koltuktaki kişinin sesi bile net duyulurken, megane'da ses yankılanması konuşmayı işkence haline getiriyor. aracın piyasası 34,000 ile 38,000 arasında ama bana sorarsanız 40,000 ve üzerinde olmalı. golf 7 tsi 140 act ile arasında ne performans, ne izolasyon, ne yol tutuş, ne iç dizayn ne de kalite olarak gram fark yok. highline paket golf'tan fazlası var, eksiği yok. 1,4 TCe motorları kullanan birinin sonradan 1,6 veya 1,5 dci kullanabileceğini sanmıyorum, tek kötü yönü bu. sizi bu aracın motorundan sonra ancak yine yüksek beygirli atmosferik motorlu, 1,4 tsi, 1,4 TCe, 1,4 TB gibi motorlar tatmin edebilir.

Hayırlı olsun yeni canavar.:)

Hayirli uğurlu olsun , ALLAH kaza bela vermesin , keyifli sürüşler dilerim.. :eyv

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle :eyv

Geri