Ağbilerim,ustalarım,dostlarım ve kardeşlerim öncelikle hepinizi selamlıyorum sizlere danışmak istediğim 1 konu var bugün aracımı servise götürdüm yol bilgisayarı verileri doğru değil sanki dedim usta bindi arabaya bi yerlere bastı hızlıca test mode gibi oldu baştan sonra değişik değişik menüler çıkmaya başladı hiç görmediğimi menülere ulaştı arabanın motor sıcaklığından depoda kaç litre yakıl olduğuna arıza varmı yokmu kesik olan lamba v.s varmı yokmu o tarz şeyler çıktı yabancı dil olarak pekte anlayamadım kullanım modu gibi birşey çıktı sanırsam hard yazıyordu soft yaptı onu o kadar hızlı yaptıki tam göremedim bile kafamda kalan harfleri yazdım buraya daha sonra sorduğumda nasıl yaptınız bunu dediğimde söylememekte ısrar etti ve söylemedi bu servis menüsü denilen menüye nasıl ulaşuılabileceğini bilen varmı daha önceden görmüş duymuş olan çnkü bu menüye ulaşırsak arıza ışığını söndürebilir arızalı kısmı görme şansımız olabilir diye düşünüyorum en azından depoda kaç litre yakıt var onu görmüş oluruz aracın bütün ayarlamaları burdan yapılıyor dedi sizlerin yorumlarını fikirlerini ve düşüncelerini bekliyorum şimdiden teşekkürlerimi borç bilirm