Megane 2 spor hava filtresi nasıl takılır

recep00352

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bende megane 2 araç var hava filtresini spor hava filtresi ile değiştiricem ama orjinal hava filtresi kutusunu bi çıkaramadım aküyü söktüm öyle yap dediler sonra ne yapacagımı bulamadım artık sinirden filtre kutusunu kırmayı düşündüm çekiçle veya keserlşe o derece hırs yaptım birisi anlatsın bana nasıl sökecegimi o aleti

bu kadar dert etme kendine yazık erken yaşlanırsın dostum :eyv

Ben hava filtresini zaten söküyorum kutuyu sökemiyorum hava filtresini sökmekte ne varki

Ben hava filtresini zaten söküyorum kutuyu sökemiyorum hava filtresini sökmekte ne varki

pardon ben yanlış anlamışım :soryyy

Mevzu ses almak değilse kutu içi performans hava filtrelerini öneririm. Açık hava filtresi için yeterli alan yok deneyen çok arkadaş oldu.

Ses almak için takıcam

kardeşim ben boruyu çıkarıyorum ses mükemmel istemediğim zamanlarda geri yerine takıyorum hiç uğraşmadan 2 dakikalık emekle.. gercekten intake kit takmak pahalı bir olay bu araçlar için kendim yapayım diyorsan yeterli alan yok. en azından ben sorunumu böyle çözdüm belki yardımcı olur ;)
)

kardeşim ben boruyu çıkarıyorum ses mükemmel istemediğim zamanlarda geri yerine takıyorum hiç uğraşmadan 2 dakikalık emekle.. gercekten intake kit takmak pahalı bir olay bu araçlar için kendim yapayım diyorsan yeterli alan yok. en azından ben sorunumu böyle çözdüm belki yardımcı olur ;)
)
O dedigini en son yaptıgımda 1.5 milyar masraf açtı başımıza :D motorun içini pislik doldurmuş :D genede saol düşünmen yeter :) sende yapma derim çok pahalıya patlar benden söylemesi

Mutlaka bi yolu vardir vidalarin hepsini soktugunuzden emin olun :)

Geri