megane 2 sizce nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Serkan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
bana fiyat çok geldi fakat ,ordaki piyasa buraya göre fazla sanırım.

bende katılıyorum ozan abiye..

fiyat çok bence de o yüzden yorumlarınıza ihtiyacım var. ne kadar verilir? sizce

max.20 veririm oda istanbulda olmadığından burda olsa 18-19 max. fiyat oda km orjinalse.

ok. teşekkür ederim

20 liraya dolu ve hatasız megane 2 arama ben hatasiz boyasizini ilandaki rakamlara yakın aldım ancak 20 liraya düzgün megane 2 yok. düzgün olanların hakkı 22-23 arası.

Son düzenleme:
Merhabalar
Araba ne kadar düzgün olursa olsun fiyar çok fazla ayrıca bu renk aldığın zaman satmakta da zorlanıcaksın bizim arkadaş 2006 full+full (sadece sunroof yok ) dizeline 25 bin istiyor bence yanaşma

Arkadaşa katılıyorum renk sıkıntı yaratır bence... Biraz daha araştır derim...:eyv

20 liraya dolu ve hatasız megane 2 arama ben hatasiz boyasizini ilandaki rakamlara yakın aldım ancak 20 liraya düzgün megane 2 yok. düzgün olanların hakkı 22-23 arası.

Merhabalar
Araba ne kadar düzgün olursa olsun fiyar çok fazla ayrıca bu renk aldığın zaman satmakta da zorlanıcaksın bizim arkadaş 2006 full+full (sadece sunroof yok ) dizeline 25 bin istiyor bence yanaşma

Arkadaşa katılıyorum renk sıkıntı yaratır bence... Biraz daha araştır derim...:eyv

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. biraz daha bakınacağım. :eyv

Geri