Megane 2 Sedan Uyari Hakkinda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba ;

2004 Megane 1.6 Dinamik Araçim Var , Geçen hafta 3 araba Antalya yolunda giderken hiz yaptık biraz fakat 130 u geçtikten sonra " dit dit dit " uyari vermeye basladi araçim bu neden olur ? böyle bir şeyi ilk defa yasadm ? kapatma açma düğmesi olabilirmi ? veya hiz sbitleyici , sinirlayici war araçta onunla bir alakasi olabilirmi ? yardimci olabilcek warsa sevinirim ..

Araç takip sistemi takılı olabilir arabanızda. Bir kontrol ettirmenizde fayda var. Aracınızın geçmişini de öğrenmiş olursunuz böylelikle.;)

Serviste Bakitmakta Fayda Var O Zaman :) Teşekkürler.

Hız Regulatoru var 130 Km Ayarlanmışsa Bundan dolayı dıt dıt etmeye başlar.. Sol tarafta ayarı var kitapçığı okursanız detaylı görebilirsiniz..

Hız Regulatoru var 130 Km Ayarlanmışsa Bundan dolayı dıt dıt etmeye başlar.. Sol tarafta ayarı var kitapçığı okursanız detaylı görebilirsiniz..

Teşekkür Ederim . Okumadim En Kisa Zamanda Okuyayim :)

ekranda ne yazıyordu ? bende de böyle bir hata verdi ekrana baktım enjektör arızası yazıyordu 1 saniye sonra yok oldu

Wallah Ekrana Bakmadim Sadece 130'ü Geçtikten Sonra Dit Dit Dit Diye Uyari Verdi .130 un altina Düştüğümde Ses Kesildi , Antalya Yolunda Çikmiştim 130 ' a İspartada Henüz Çikamadim. :)

Hız sabitleyici yeşil ( yada turuncu ) göstergede ki ikaz lambası kapalı iken deneyin .
Bizde sabitleyici yok dıt dıt yok :)

Geri