Megane 2 sedan RS tampon ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByTyFn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ByTyFn

Tayfun SÖYLEMEZ,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba ;

Aracıma ön arka RS tampon taktırmak istiyorum fakat yeni öğrendiğim kadariyla arka RS tamlon uyum sağlamıyomuş sedan araçlara bunun için ne yapabilirim ? Döktürsem ne kadara mal olur ? Bu işi yapan birileri varmidir ?

Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevınırımı cok tesekkurler ...

Evet Bencede Hallederse O Halleder Bizim İşi :)

arka tamponu yurt dışında yapıolarda TRde hiç görmedim ben. güzel bişey olsun eli ayağı diorsan bence orjınal al

arka tamponu yurt dışında yapıolarda TRde hiç görmedim ben. güzel bişey olsun eli ayağı diorsan bence orjınal al

Vallah bende iyi bişey olsun istiyorum fakat tr de dediğin gibi yapan yok.. Olmazsa yurtdişindan getirteceğiz :(

Arkadaşlar merhaba ;

Aracıma ön arka RS tampon taktırmak istiyorum fakat yeni öğrendiğim kadariyla arka RS tamlon uyum sağlamıyomuş sedan araçlara bunun için ne yapabilirim ? Döktürsem ne kadara mal olur ? Bu işi yapan birileri varmidir ?

Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevınırımı cok tesekkurler ...

daha önce sana fiyat vermiştim zaten ön tampon için arka tamponun uymaz zaten altta linkteki konuda arka için hazır ek var düşünürsen onunla yardımcı olabilirim

http://www.renaultfanclub.com/auto-body/66906-megane-2003-2008-spoiler-marspiyel-tampon-ekleri.html

kardeş yapılmaya yapılır da çok uğraştırır ankarada olsan 1 hafta tamponunu misafir edip çözebilirim ama sanırım ıkamet ısparta

kardeş yapılmaya yapılır da çok uğraştırır ankarada olsan 1 hafta tamponunu misafir edip çözebilirim ama sanırım ıkamet ısparta

Teklifin İçin Çok Tskler Abi Çok Sağol , O Zaman Bu İşi Biraz Erteleyelim Biz , Ön Tarafi Takalim İlerleyen Zamanlardada Arkaya Bir Çare Bulalim.. :eyv :eyv

Geri