Megane 2 Sarsıntı!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LeoFat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LeoFat

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar, evvela birçok aracın kronik sorunu olup konular açılsada en güncel yanıtları almak için tekrardan sormak istiyorum zahmet veriyorsam affola!

Araç 2005 Megane 2 16v faz 1,, son zamanlarda rölantide aracın içinde oturmama rağmen koltuk iyiden iyiye sallanıyor hissedebiliyorum rahatlıkla, bunu neden yapar?

ve yine yola koyulduktan ilk 5-10 dk içerisinde ışıkta falan durup yeniden kalktığımda acemi biri kullanıyo gibi araç sendeleye sendeleye kalkıyor, abuk subuk titremeler vs, iyice sinir etmeye başladı.!!:asabi Bu bujidenmi-bobindenmi-enjektördenmi yoksa egzosda kurummu var neyden olur ? kendimiz çözebilirmiyiz temizlikle yağlamayla vs.. LPG sistemi brc.

Trigeri ne zaman değişti

Onu bı kontol ettir abi sente felan yerindeyse ateşleme sistemine yoğunlaş

Ben de yaşamıştım böyle bi durum sorunun kaynağı bobinin birinin arızalı olmasıymış değiştirdik geçti.

Ben de yaşamıştım böyle bi durum sorunun kaynağı bobinin birinin arızalı olmasıymış değiştirdik geçti.

Bende biraz araştırdım ve bu durumun ne yazıkki birçok sebebi var; bobin, gaz kelebeği, elektrovana vs hepsine de baktırmak gerekli sanırım

Bobin en kolayı ondan başlamakta fayda var. Tamircilerde genelde yedek oluyor zaten

Geri