Megane 2 otomatik vites marşta tık sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan prostar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

prostar

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Megane 2 otomatik vites aracım marşa bastığımda tık sesi geliyor ve çalışmıyor, servise götürmek istiyorum marş motoruna vurulması gerekiyormuş çalışması için, durumla ilgili net bilgisi olan varmıdır, bilgileriniz için teşekkürler.

çalışmayan broadwaylerin marş motoru dövülürdü :D tık sesi tam olarak; marş yapmak için elektrik veriyor ancak çalışmıyor olarak sanırım. akünün gücü marş yapmaya yetmiyor olabilir.
Merhaba Megane 2 otomatik vites aracım marşa bastığımda tık sesi geliyor ve çalışmıyor, servise götürmek istiyorum marş motoruna vurulması gerekiyormuş çalışması için, durumla ilgili net bilgisi olan varmıdır, bilgileriniz için teşekkürler.

Takviye yaptık yine aynı tık sesini aldım, marş motorunda sorun olduğunu düşünüyoruz.

hocam servise götürdükten sonra sorun neymiş çözümü ne oldu yazar mısınız. bilgilenelim.
Takviye yaptık yine aynı tık sesini aldım, marş motorunda sorun olduğunu düşünüyoruz.

Aracı çekici ile servise çektirdim. Marş otomatiği bozulmuş, kömürlerde vs sorun yokmuş, marş otomatiği değişti sorun düzeldi.

geçmiş olsun hocam

Geri