Megane 2 lastik basınc sensörü hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mobilman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mobilman

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba,

Aracımdaki sağ iki lastikteki sensörleri görmediği için ekranda uyarı veriyor. Bu ürünlerin sıfır ve uygun nerden temin edebilirim. Muhtemelen yenilerini taktığımda sensörleri algılamayacak bunu tanımlatmayı kendim yapabilir miyim?

Servise sorduğum da 395tl fiyat aldım. bilginize
Teşekkürler

Nette ararsaniz tanesini125tlye rahatca bulursunuz

Özel servise sordugumda tanesine 150tl demislerdi , tanımlatma işini cihazın varsa yapabilirsin yoksa taktırdığın yer yapar zaten

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba,

Aracımdaki sağ iki lastikteki sensörleri görmediği için ekranda uyarı veriyor. Bu ürünlerin sıfır ve uygun nerden temin edebilirim. Muhtemelen yenilerini taktığımda sensörleri algılamayacak bunu tanımlatmayı kendim yapabilir miyim?

Servise sorduğum da 395tl fiyat aldım. bilginize
Teşekkürler

Pilleri bitmiş olabilir öncelikle pillerini değiştirin 3 sn gibi gidiyor piller

Servis harici en ucuz nerede bulursanız alın.Ancak dışarıdaki elektrikçiler bilgisayara bağlayarak yapamıyor.O cihaz sadece servislerde var diye biliyorum.Blutoothlu bir cihazla aracın etrafında gezerek tanıtıyorlar.Pilleri değişmiyor.Ben iki sene evvel 100 lira +kdv ye yaptırmıştım tanıtmayı.Bu arada aracınızda blutoothlu bir cihaz varsa (Multimedya gibi) buda bozmuş olabilir haberiniz olsun.

Servis harici en ucuz nerede bulursanız alın.Ancak dışarıdaki elektrikçiler bilgisayara bağlayarak yapamıyor.O cihaz sadece servislerde var diye biliyorum.Blutoothlu bir cihazla aracın etrafında gezerek tanıtıyorlar.Pilleri değişmiyor.Ben iki sene evvel 100 lira +kdv ye yaptırmıştım tanıtmayı.Bu arada aracınızda blutoothlu bir cihaz varsa (Multimedya gibi) buda bozmuş olabilir haberiniz olsun.

Teşekkürler bilgilendirme için.. eski sahibi sensörler hata verince söktürüp normal sibop taktırmış bu nedenle yenisini almak zorundayım. Sitelerde en uygun 110tl'ye buldum.
Bu atada araçta parrot bluetooth var. Ancak bunun etkileyeceğini düşünmüyorum. Renault Servisleri hala bunları satıyor.

Özel servise sordugumda tanesine 150tl demislerdi , tanımlatma işini cihazın varsa yapabilirsin yoksa taktırdığın yer yapar zaten

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elimde tanıtma cihazı yok bu nedenle servise gideceğim. Zaten aracın bakım ve muayenesi yaklaştığı için randevu almam gerekiyor. O esnada yaptırırım:)

Geri