Megane 2 Kapı İç Döşeme yaptırmam gerekiyor. Yardım Lütfen...

hayirliadam

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar hepinize iyi günler. Megane 2 1.5 dci 2007 model aracım var ve Bartın'da ikamet etmekteyim. Aracın kapısının ic sünger döşemelerinde bir kaç yıpranmış yer var. Sadece bu kısımları değiştirmek istiyorum. Siteyi baya dolaştım ancak bu konuda bir şey bulamadım. Şimdi sadece bu yıpranmış olan kısımları kapatabilir miyim? Sadece sünger kısımları değiştirsem kaça mâl olur bana? Krem rengi bu arada iç döşemeler. Fazla bir yırtıgı yok ancak gözüme çarptıkça sinirim bozuluyor illa ki. Bu konuda bir bilgisi olan arkadaş yardım edebilir mi acaba?

Ben 2 hafta kadar önce Renault 21 aracımın 4 kapısınıda yaptırdım.500 lira verdim. Sizinkininde buna yakın olacağını düşünüyorum , eğimlerden dolayı sizin kapılarda da bayağı uğraştıran işçilik var.Tabi kullanılan malzemeye göre değişiklik gösterecektir.Ben esnek , yanmaz bir kumaş seçtim tekrar sarkmaması için.

jVmmRJ.webp

4bXXO4.webp

Eskisehirde isen yardimci olabilirim

iyi akşamlar 2008 megane2 sedan aracım var kapı ve koltuk döşemelerini yenilemek istiyorum BURSAda bu işlemleri yapan yer tavsiye edermisiniz ve nekadara mal olur

merhaba
Eskişehir'deki kapı panzotlarını kaplatacağımız usta hakkında bilgi vermeniz mümkünmüdür.Megan 2 Experession bej döşme Bozüyük'te oturuyorum.

Merhaba arkadaşalar benim araçda da böyle bir problem vardı bir kaç ay önce 250 tl ye yaptırdım fazla para vermeye gerek yok çok basit bir işlem esasen biraz beceri gerektirir

Bursada megane 2 aracıma 200 tl ye kapı döşemelerini komple orjn ayarında yaptırdım bursa içi arkadaşları yönlendirebilirim

Manisa merkez dede 4kapı bez 200tl deri olursa 300tl.Son açılan konularda foto ekledim deri yaptırdım bakabilirsiniz

Venus_V3_5570 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri