Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.Küçük bir ilçedeyim ve bir tane jant satan yer var.jantlarımı verip üste 700 vermek biraz yüksek dediğiniz gibi ama bunu bilerek kabul ettim çünkü şehre gitsem git gel yapıcam bu 1.si, 2.si de bi problem yaşasam yine şehre git gel yapacağım.3.sü balans için belli bir müddet aracı kullanmak gerekiyor sonra balans için yine şehre git gel yapacağım.Bir de 4x100 16" jant seçeneği kısıtlı bir de bilezik gibi alangirli işlerle uğraşmak istemediğim için bilezik kullanılmayacak bir jant olsun istedim bu yüzden tüm bunları hesaba katınca tasarımına veya seçeneklere çok yönelmedim çünkü bulabilseydim zaten 4x100 16" teneke jant aradım ama bulamadım benim için önemli olan işlev kullanışlıklıktı ama teneke bulamadım.Yoksa jant kapağına felan razıydım yani.Baya düşündüm taşındım tasarım olarak çok içime sinmesede işlev daha önemli diyerek ve elimin altında olmasından dolayı bu jantları mecburen aldım taktırdım inşallah sıkıntı yaşamam pişman olmam.Hatta 16" tenek bulamayınca orjinal uyumlu 15" megane2 teneke jant getirtmiş jant satan yer 4 tane de lastik alırsın falken marka dedi senin jantları alırız 750 üste verirsin dedi ben de benim lastiklerim nolacak dedim satabilirsen satarsın kendin dediler ben de 4 tane koca lastikle satmaya uğraşmak istemedim lastiklerim iyi continental sportcontact 2 91 v 205/55/16 ve çok memnunum yol tutuş yüksek süratte çok güven veriyor.Lastiklerimden vaz geçmek istemediğim için 15" lik teneke jantları istemedim yoksa 16" çelik jant mı yoksa 15" teneke jant ve 4 sıfır lastik mi çok düşündüm en sonunda çeliklere karar verdim bakalım hayırlısı.