İyi akşamlar abilerim kardeşlerim geçen ay çok isteyerek ve beğenerek 2007 Megane 2 Expression HB 1.5 dcİ aldım. Hız sabitleyicisini deneme fırsatım olmamıştı ta ki düne kadar Denizli'de ikametgah ediyorum Konya'ya gitmem gerekiyordu. Nasıl kullanıldığını tam bilmediğim halde Denizli-Konya yolunda denedim ve çalıştırdım.(rastgele çalıştırmışım) fakat dönüş yolun da bir türlü çalıştıramadım neresine bastıysam nasıl yaptıysam bir türlü dönüş yolun da devreye sokamadım ibrede hız sabitleyici altın da ------ tire işaretleri olan ekran geliyor ama bir türlü devreye sokamadım bi yandan da arızalımı diye düşünmeye başladım. acaba tuşları mı arızalı? Arızalı olsa ilk deneyişimde devreye girmezdi ama girdi. hani bi şeyi arızalansa arada neredeyse hiç zaman farkı yok nerden baksan 1 saattir ikinci deneyişime kitapçığını okudum hız sabitleyici hakkında açılan konuları okudum fakat bir türlü işime yarıyacak bi yorum bulamadım en iyisi konu açıp cevap bulmaktı.
evet sorunum bu renaultfanclub sakinleri umarım yardımcı olabilicek biri çıkar iyi akşamlar..
evet sorunum bu renaultfanclub sakinleri umarım yardımcı olabilicek biri çıkar iyi akşamlar..