Megane 2 Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zturk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zturk

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Ya arkadaşlar bi süredir bakıyorum. bi privilege buldum Muğlada galeriden velhasılkelam ben galericilere güvenmiyorum.
Arabanın 3 parça boyası var değişeni yok . 190binde
cam tavanlı otomatik vites hariç en fullu. araç çok hoşuma gitti plaka sorgulaması falan yaptım. 4 adet kazası var ama fiyat yazmıyor kazalarda tahminimce sanayide falan x ustalarca yaptırdılar. km boya takıntım fazla yok.
aracın şasi nosunu istedim verdiler öyle sorgulattım gene kaza fiyatları yazmıyor. işgillendim bana bu konuda yardımcı olabilicek birileri varmıdır. yarın servisten şasi no ile ilgili sorgulatıcaz geçmişine bi nevi bakıcaz ama bu fiyatları nasıl öğrenirim yardımcı olabilicek arkadaşlar varmıdır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-privilege-cam-tavanli-bordo-211362517/detay/

araç budur bilgisi olanda vardır belki
teşekkür ediyorum şimdiden.

Bu araç uzun zamandır nette.Fiyatı uygun , ancak sağ tarafında ton farkı var. 8 Haziranda kendisine mesaj atmışım , hala duruyor bende.Hasar kaydı yok diye yazdığınız araçta 4 tane kayıt var diye.Sigortacınıza şase numarası ile bir baktırın belki birşeyler çıkar.

bende biraz önce arkadaşımla konuştum abi bakalım yarın baktırma fırsatı olursa eğer baktırıcak. bakalım ya öyle boya takıntım yok fazla ama leş aracada binmem.

Araba modeline göre uygun fiyat ama galerilerdede hep ölü arabalar oluyor.Bunların illa dizellerine takılmayın lpg&benzin ile çok az yakıyor.

abi sadece dizel bakıyorum uğur abinin söylediği ton farkına baya bi inceledim güneş yüzündende olabilir makine netliğindende kaynaklanabilir. izmire fethiye fazla uzak değil abi bakalım yarın bi serviste baktırıcaz şasiye birde sigortacıya sorucam bakarlar inşallah. sonra kafama yatarsa giderim fethiyeye baktırırım bi serviste sonrada ekspere sokarım. uyarsa alırız uymassa başka araç bakarım :)

Bugun baktırdım sigortacıma. ufak tefek hasarlar hep. şu ton farkı kafamı karıştırıyor abi bakalım çarşamba günü gidip bakıcam araca. tonun fark ettiği yer zaten boyanmıştır serviste tekrar düzgünce boyatırım dediğim gibi boya takıntım hiç yok. mekanik olarak beni üzmesin yeter bakalım çarşamba günü bakayım araca yazarım abi detaylarını

Geri