Megane 2 çıkma far

muratakdag

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Çikma far buldum orjinal ( herhalde orjinal arkasında Renault yazıyordu) . cami filan çok temiz tirnaklari saglam gibi. tamir izi filanda yok .ama içinde bu parlak yüzeyde damla damla leke var sanki , onlar çıkar mi ?
Birde bu farlar da motor yok ( sıfır yan sanayilerde var mi onuda bilmiyorum ) benim farlardakiler bunlara uyar değil mi ? ( aynı model far )
Son olarak ta sıfır yan sanayi mi 125 liraya ( tek fiyati takım 250 ) yoksa ORJİNAL çıkma mi 80 liraya ( çifti 160)

Murat kardeş ben çok aradım ve çıkma orjinal aldım 100 tl ye 70 tl de kargo ödedim
kargoyu anlaşmalı bi yerden gönder yoksa bata tuzlu oluyor yan sanayiyide kesinlikle alma

ben de araştırmıştım. yan sanayi sıfırı 100 tl, orjinali 200 tl fiyat görmüştüm. servise de sordum doğru dediler. bunlar tek fiyatları tabi. ama sen sen ol yan sanayi alma. ben hayatımda bu kadar dandik far görmedim. üzerinde fabrika çıkışlı gelen farlar yan sanayiymiş zaten belli oluyor. megane 2 HB modelleri ithal geldikleri için yan sanayi kullanmıyorlar. hepsinin farı gıcır gıcır taş gibi. serviste de sedanlar yerli üretim olduğu için ithal araçlara göre farklılıklar oluyor demişti. far üzerindeki lekeler kireç lekesi olabilir mi acaba? far motoru yoksa fiyat ondan düşüktür. bana baya ucuz geldi. makyajlı kasa mı makyajsız kasa mı olduğuna dikkat edin. yoksa montajda bir sıkıntı çıkmaz.

Farları aldim. Farlar cidden çok temiz. Farlardakiler motor yok kendi farlarimdaki motorları taktim. Arabaya farklı bi hava kattı gerçekten.. Yapacağım 3 iş kaldi dış görüntüyle ilgili. Birincisi tampon tamir edilecek boyanacak . ikincisi lastikler , ücuncusu JANTLAR değişecek . ama jantlar cidden çok pahalı. ORJİNAL 16 inç Megane 2 janti çıkmasına bile 600 istiyorlar ...

Geri