Megane 2 Bagaj Yazısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kbingul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kbingul

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar arkadaşlar

Sıcaklardan dolayı bagaj kapağımdaki Megane yazısının yapışkanı gitmiş ve yerinden sökülmeye başladı.

Servisler orjinal yazı için 110tl fiyat istediler. Kartal sanayide bulamadım rica etsem "orjinal" yazını nerden temin edebilirim bilgi verirmisiniz?

2004 Model Megane 2 Sedan..

megane-2-megane-yazi-bagaj-kapak-yazisi-41117-15-B.jpg

Hepsiburada.com da vardi

Orjinal değildir. Bulduğunuz modacar ile aynıdır. Orjinalle modacar arasında ne kadar kalite farkı var ki. 110 nere 15-20 tl nere. Bence modacar almaya değer

110 tl bölü 20 dersen en az 5 tane alabilirsin bu üründen ve her düştüğünde ki bu sürekli olacak diye bir kaide yok tekrar yapıştırabilir orjinal ürün fiyatına 5 tane sahip olmak daha karlı olacaktır senin için. Yapışkan kısımlarından memnun kalmaz isende o zaman 3m bir çift taraflı alarakta o konuda da çözüme gidebilir cebinden halükarda az para çıkabilir bence bu yönüyle de bakmalısın :eyv

Orjinal değildir. Bulduğunuz modacar ile aynıdır. Orjinalle modacar arasında ne kadar kalite farkı var ki. 110 nere 15-20 tl nere. Bence modacar almaya değer
110 tl bölü 20 dersen en az 5 tane alabilirsin bu üründen ve her düştüğünde ki bu sürekli olacak diye bir kaide yok tekrar yapıştırabilir orjinal ürün fiyatına 5 tane sahip olmak daha karlı olacaktır senin için. Yapışkan kısımlarından memnun kalmaz isende o zaman 3m bir çift taraflı alarakta o konuda da çözüme gidebilir cebinden halükarda az para çıkabilir bence bu yönüyle de bakmalısın :eyv

haklısınız aslında.. sipariş verip kalitesini kontrol edip ona göre hareket edebilirim. işin açığı bu tarz konularda takıntılım ben illaki orjinal olsun beklentim var. modacar kalitesi iyi ise 5 tane alınabilir ama;)

Ben hepsiburadadan almıştım gayet de kullanışlı kaldı ki orjinal denen şey bir kaç yılda döküldü. Çoğu meganda aynı sorun sebebi de yazıların birbirine yapışık olmaması. Orjinal bence değmez.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

ben n11 den aldım 20 tl verdim sanırım gayet iyi :)

Geri