9 Ocak 2014 #1 megane26eses Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ocak 2013 Mesajlar 115 Tepkime puanı 0 Puanları 0 [video=youtube;STBhpG_YD2E]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=STBhpG_YD2E[/video] İşinize yarar diye düşündüm
[video=youtube;STBhpG_YD2E]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=STBhpG_YD2E[/video] İşinize yarar diye düşündüm
23 Kas 2014 #2 Dogukan36 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Nis 2014 Mesajlar 77 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bu kabloyu nerden bulabılırım
23 Kas 2014 #3 G.AKGÖZ Göksel AKGÖZ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ağu 2013 Mesajlar 1,082 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 27 Dogukan36' Alıntı: bu kabloyu nerden bulabılırım Genişletmek için tıkla ... kabloyu bulmanız gerekmiyor sterio kablo alıp bi tarafına kablo pabucu bağlayıp onları pinlere girerseniz aynı işlemi yapmış olursunuz
Dogukan36' Alıntı: bu kabloyu nerden bulabılırım Genişletmek için tıkla ... kabloyu bulmanız gerekmiyor sterio kablo alıp bi tarafına kablo pabucu bağlayıp onları pinlere girerseniz aynı işlemi yapmış olursunuz
24 Kas 2014 #4 Dogukan36 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Nis 2014 Mesajlar 77 Tepkime puanı 0 Puanları 0 26 B 6304' Alıntı: kabloyu bulmanız gerekmiyor sterio kablo alıp bi tarafına kablo pabucu bağlayıp onları pinlere girerseniz aynı işlemi yapmış olursunuz Genişletmek için tıkla ... ben o ıslemı yaptım ama teyp de aux menusu acamadım nasıl acılıyor
26 B 6304' Alıntı: kabloyu bulmanız gerekmiyor sterio kablo alıp bi tarafına kablo pabucu bağlayıp onları pinlere girerseniz aynı işlemi yapmış olursunuz Genişletmek için tıkla ... ben o ıslemı yaptım ama teyp de aux menusu acamadım nasıl acılıyor
24 Kas 2014 #5 G.AKGÖZ Göksel AKGÖZ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ağu 2013 Mesajlar 1,082 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 27 Teypdeki nota tuşuyla yapıliyodu galiba ordaki menülerden biri aux u aktif yapıyo
24 Kas 2014 #6 Dogukan36 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Nis 2014 Mesajlar 77 Tepkime puanı 0 Puanları 0 aynen azonce yaptım oldu expert tusuna basılı tutuyorsun ses gelınce sola basıp aux secenegı on yapıyoruz sagol
aynen azonce yaptım oldu expert tusuna basılı tutuyorsun ses gelınce sola basıp aux secenegı on yapıyoruz sagol
24 Kas 2014 #7 G.AKGÖZ Göksel AKGÖZ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ağu 2013 Mesajlar 1,082 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 27 Ne demek yardımım olduysa ne mutlu bana bu forum ve bizler bunun için varız...
17 Ara 2014 #8 cardigans78 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ara 2014 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Dogukan36' Alıntı: aynen azonce yaptım oldu expert tusuna basılı tutuyorsun ses gelınce sola basıp aux secenegı on yapıyoruz sagol Genişletmek için tıkla ... hocam benım teypte experte basılı tutunca speed lw vs cıkıoyor ama aux yokk
Dogukan36' Alıntı: aynen azonce yaptım oldu expert tusuna basılı tutuyorsun ses gelınce sola basıp aux secenegı on yapıyoruz sagol Genişletmek için tıkla ... hocam benım teypte experte basılı tutunca speed lw vs cıkıoyor ama aux yokk
17 Ara 2014 #9 Dogukan36 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Nis 2014 Mesajlar 77 Tepkime puanı 0 Puanları 0 cardigans78' Alıntı: hocam benım teypte experte basılı tutunca speed lw vs cıkıoyor ama aux yokk Genişletmek için tıkla ... sag sol yon tuslarından degıstır cıkar
cardigans78' Alıntı: hocam benım teypte experte basılı tutunca speed lw vs cıkıoyor ama aux yokk Genişletmek için tıkla ... sag sol yon tuslarından degıstır cıkar
18 Ara 2014 #10 cardigans78 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ara 2014 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Dogukan36' Alıntı: sag sol yon tuslarından degıstır cıkar Genişletmek için tıkla ... yok arkadasım yok aux haricinde hersey cıkıyor bır aux yokk yok mu bu teypten kullanan yahu bu renault bı tek bemım kangooya mı koymus bu teybı
Dogukan36' Alıntı: sag sol yon tuslarından degıstır cıkar Genişletmek için tıkla ... yok arkadasım yok aux haricinde hersey cıkıyor bır aux yokk yok mu bu teypten kullanan yahu bu renault bı tek bemım kangooya mı koymus bu teybı