Megane 2 aracımda yakıt basınc düzensizliği yaşıyorum bilgisi olan arkadaslar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre3444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emre3444

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar aracımda yakıt basınc düzensizliği yaşıyorum buda rölantiye yansıma yapıyor araba stop edecekmiş gibi oluyor ama etmiyor2 aydır bu sekilde kullanıyorum ama sorun canımı sıkmaya basladı daha önce karsılasan arkadaslar varmı acaba.

diğer başlığınızı da okudum. mazot pompası pahalı bir parça malesef. 2 aydır beklemedesiniz ve düzelmemiş. şimdiden sonra kendiliğinden düzelme değil arızanın büyüme riski fazlalaşır. pompa, rail basıncı, enjektör iç içe sistemle çalışır. serviste arızanın adını tam koydurun fiyat alın sonra dışarıda pompacı araştırıp fiyat alın. düzensiz motor arıza açmaya yatkındır şimdiki haliyle bile yakıt artar, kurum artar, çekiş düşer, duman atar en kötüsü uzun vadede enjektörün biri arızaya yapıp işeme filan yaparsa motor indirmeye kadar uzayabilir.

garantinin bitmiş olması da ekstradan bir şanssızlık

Kardeşim bir an önce bilgisayara bağlatıp sorununun ne olduğunu tam olarak öğrenmelisin. Ardından servis ve piyasa fiyat araştırması yapmalısın. Yine bu konu altında beraber değerlendiririz istersen. Geçmiş olsun.

Arkadaşlar aracıma carbon clean uygulaması yaptırdıktan sonra bu sorundan kurtuldum tesekkurler

Geri