megane 2 alarak aranıza katıldım bi kaç sorum var yardımlarınızı bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qokh4n010
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qokh4n010

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar. dün itibariyle 2004 dinamik 1.6 megane 2 almış bulunmaktayım. gösterge panelinde otomatik far kapalı yazıyor. bunu nasıl açık yapabilirim.
otomatik kararan dikiz aynası var tabi bunu ayarlamak gerekiyor mu yoksa otomatik kendisimi kararıyor.
Ha bide Yağmur sensörünü tam olarak bulamadım :D bunun hakkındada bilgi alıcagım
şimdiden teşekkür ederimm.

Aracınız hayırlı olsun.
Soldaki sinyal kolunun ucundaki düğmeye basılı tutarak açabilirsiniz far sensörünü.Bip sesini duyana kadar basın.
Otomatik kararan ayna için bir şey yapmanıza gerek yok.Kendi gerektiğinde kararır.
Yağmur sensörü ayna ile cam arasında.Aktif etmek için silecek kolunu 1 kademe aşağı alacaksınız.

Bilgilendirme için teşekkürler uğur başar bende nasibimi aldım :) ama bi sorum var size benim aracımda megane 2 2004 dizel dynamic Cruse kontrol kaç km den sonra aktif olur yada nasıl aktif olur ?

Bilgilendirme için teşekkürler uğur başar bende nasibimi aldım :) ama bi sorum var size benim aracımda megane 2 2004 dizel dynamic Cruse kontrol kaç km den sonra aktif olur yada nasıl aktif olur ?

Sol tarafta gösterge ışıklarını ayarlayan reosta düğmesinin yanında açma kapatma tuşu var.Oradan açınca gösterge ekranında ışığı yanar.Direksiyondaki +/- tuşlarıyla hızınızı ayarlayabilirsiniz. O tuşu devreden çıkartır R tuşu son hızı hafızaya alır. Yanlış hatırlamıyorsam 40 km den sonra kullanabilirsiniz , 4. ve 5. viteslerde.

Teşekkürler

Bir soru daha :) Far yıkama nasıl çalışıyor.

Bir soru daha :) Far yıkama nasıl çalışıyor.

Farlar yanar haldeyken silecek kolunu kendinize çekin.Ön camların fıskiyesi ile aynı depoyu 2. bir motorla kullanır.

2007 prıvılegelerde yokus kalkıs sıstemı varmı arkadaslar otomatık vites ?

Geri