Megane 2 105 beygir 6 vites??

ibrahimakyol07

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 105 beygir 240 Nm 6 vites aracım var..Ama 0-100 denememde 14.5 saniye altına inmiyor.(fabrika verisi 11,2 sn).Uzun rampalarda vitesi 3 e kadar düşürmek zorunda kalıyorum..Şöyleki 5. vites 110-120 ile rampaya giriryorum ama rampada gazı köklesemde hız düşüyor 4. vitese alıyorum yine düşmeye devam ediyor devir 2 nin altına inincede mecbur 3 e almak zorunda kalıyorum.. Bi kaç tamirciye gösterdim bişey yok diyolar ama önce kullandığım 80 beygirlik meganım rampalarda hiç böyle yapmıyordu..Şimdiki meganda öncekinden farklı euro4 motor var bununla alakalı bi durummu acaba? Bu konuda görüşü yada fikri olan var mı arkadaşlar bi türlü çıkamadım işin içinden:sinirli

baski balatadan olabilir debriyaj kaciriyor olabilir bi baktirin ikisine de

Yetkili serviste bilgisayara bağlatıp enjektör ve turbonun durumuna baktırın,gerekirse aracın yazılımını güncelletin...

Aracın seleonid valfı kontrol edilmeli. Ayrıca kızdırma bujileri de gözden kaçmamalı.
130-140'ı geçebiliyor mu araç?

O arabanın iyi gitmesi lazım . Yakıtıda Nitro Plus Shell alın.

Bencede iyi gitmesi lazım bu arabanın.. Ama önceki 80 beygirlikle kıyaslıyorum rampaları onla daha iyi çıkıyordum.. Baskı balataya baktırdım iyi olduğunu söylediler..Enjeksiyon temizlyici wurt yakıt katkısı denedim bi fark göremedim.. Düz yolda denedim 170 i zorda olsa gördü gaz tepkimesi yavaş gibi geliyor bana. Aracım daha 92 bin kmde turboda sorun olurmu?

Aracın seleonid valfı kontrol edilmeli. Ayrıca kızdırma bujileri de gözden kaçmamalı.
130-140'ı geçebiliyor mu araç?

size katılıyorum

170i anca mı gördünüz 65 bg symbol ile 180 gördüm önüme araba çıktı galatasaray stadının orda

Valla ben gazı köklüyorum ama 170 i anca görüyor.. İnip ben mi kaktırıcam birazda :mad:

Valla ben gazı köklüyorum ama 170 i anca görüyor.. İnip ben mi kaktırıcam birazda :mad:

Sİzin arabadan arkadaşımda var , chip tuningli birde , arabayı zapt edemiyorum diyor. Çok iyi hızlanıyormuş .

Geri