Megane 2 1.6 16v Rölanti Sorunu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LeoFat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LeoFat

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar, Bugün elektrovana ve map sensörü temizliği yaptım, ilk önce elktrovanayı güzelce söktüm temizledim, conta yerini vs iyice temizledim onu taktıktan sonra birde map sensörüne el atayım dedim ve soketinden ayırmadan çıkarıp çok hafif bir şekilde würth balata spreyi sıkmış olduğum mendille sensör ucunu falan sildim ve geri taktım...
Zannımca bu parçalar epey sökülmemiş gibiydi ama her ikiside çok temizdi ve ben ilkkez bu eylemi yaptım ama herşey tastamam bir şekilde bitti, soruma gelecek olursam, bikaç saat sonra teste çıktım ve performans olarak gayet güzel sonuç aldığımı söyleyebilirim, vites geçişlerinden sonraki tepkileri gerçekten iyiydi ama asıl sorun rölantide hafif gaza dokunuyorum araç stop edecek gibi oluyo ama etmiyo, basıp basıp çekiyorum normal olarak bağırıyo ve dalgalanma hiç yok, sadece pedala azcık dokunduğumda motor duracak gibi oluyor, buna neden olan nedir acaba?

Biraz uzun oldu yorduysam kusura bakmayın :(

Sorun kendikendine düzeldi arkadaşlar lakin bunca zamana dek biçok yere üyelik açtım böyle pasif bir forum daha önce görmedim :)

Geri