1. resimdeki gibi ....13 numara anahtar ile soğutucuyu söktüm...anahtarın uzun olması gerekli...
sonra eski bantları söktüm...ilk resimdeki gibi bi görüntü oldu..
bu işlemleri barajın kenarında yaparım dedim...
balık tutmak gibi bi niyetim yoktu...bagajda olta takımlarım duruyordu..balık tutanlar giderken daha doğrusu tutamayanlar giderken onlardan yem istedim...
onlarda al orada mısırları attık dedi ...bu işlemleri yaparken oltayı da hazırlayıp attım oltayı ...sazan varsa gelir elbet dedim.
2. resimde görültüğü üzere ....1-2 saaat sonra 1. sazan geldi
3. resimdeki gibi makaronu taktım...aşağıya doğru itledim...en korktuğum yerleri korumaya almış oldum..enjektörleri sökmek en güzeli idi de...enjektörleri sökmeye çalıştım...sökemedim
4. resimdeki gibi enjektörleri de hortum ile korumaya aldım..
5. resimde gelen 2. sazanımız
son resimde gibi sağdan sola doğru devam ettim...ve işlemleri bitirdim..
not: bu işlem ameliliktir...bi işe yaramıyo...
not2: benzin hortumunu da sökmüştüm....zaten kırmışlar...bende temelli kırdım..
benzin koka koka geldim...zor attım sanayide bi kabortacıya...orada idareten düzelttik..ama benzin hortumu gerekli...acayip benzin kokuyo araba çalışıyca :d
not3: barajda benim olduğum kıyı da herkes bekliyordu...ama bi tek ben balık tuttum ...hahahah...nasip kısmet
özet: çalışıosa gurcalama...gurcalatma..
the end..
.
sonra eski bantları söktüm...ilk resimdeki gibi bi görüntü oldu..
bu işlemleri barajın kenarında yaparım dedim...
balık tutmak gibi bi niyetim yoktu...bagajda olta takımlarım duruyordu..balık tutanlar giderken daha doğrusu tutamayanlar giderken onlardan yem istedim...
onlarda al orada mısırları attık dedi ...bu işlemleri yaparken oltayı da hazırlayıp attım oltayı ...sazan varsa gelir elbet dedim.
2. resimde görültüğü üzere ....1-2 saaat sonra 1. sazan geldi
3. resimdeki gibi makaronu taktım...aşağıya doğru itledim...en korktuğum yerleri korumaya almış oldum..enjektörleri sökmek en güzeli idi de...enjektörleri sökmeye çalıştım...sökemedim
4. resimdeki gibi enjektörleri de hortum ile korumaya aldım..
5. resimde gelen 2. sazanımız
son resimde gibi sağdan sola doğru devam ettim...ve işlemleri bitirdim..
not: bu işlem ameliliktir...bi işe yaramıyo...
not2: benzin hortumunu da sökmüştüm....zaten kırmışlar...bende temelli kırdım..
benzin koka koka geldim...zor attım sanayide bi kabortacıya...orada idareten düzelttik..ama benzin hortumu gerekli...acayip benzin kokuyo araba çalışıyca :d
not3: barajda benim olduğum kıyı da herkes bekliyordu...ama bi tek ben balık tuttum ...hahahah...nasip kısmet
özet: çalışıosa gurcalama...gurcalatma..
the end..
.
Moderatör tarafında düzenlendi: