Pazar gününü değerlendirelim dedik,garajda.Havanın durumu iç açıcı olmasada biraz rüzgarlı biraz soğuk şekilde bitirdik işleri.Yapılan işlemler araç sökümü(tavan,aydınlatma) ve renonun kronik sorunu olan airbag lambasının kökten çözümü İlk önce sağ koltuktaki airbag kablolarının söketlerini komple kestim ve güzelce ek yapıp lehimledim.Araçta 220v'u bimden aldığım 200watt inverter ile sağladımqwZaten lehim makinemde 40watt problem sıfır.
Airbag kablosunu hallettikten sonra başladım tavandaki ekipmaların sökümüne(güneşlikler,dayanma kolları,orta aydınlatma)
Ve arkadaki panzotuda söktük
Sökülen parçalar
Arka hoparlör kapaklarıda temizlendi
Sonuç olarak,temizleme esnasında meşgul olduğum için net bir resim çekemedim.Tavan mükemmel oldu.Arasında dağlar ve ülkeler kadar fark oldu.Söktüğüm aprçalarıda güzelce silip yerine taktım mis gibi oldu araba qw
Airbag kablosunu hallettikten sonra başladım tavandaki ekipmaların sökümüne(güneşlikler,dayanma kolları,orta aydınlatma)
Ve arkadaki panzotuda söktük
Sökülen parçalar
Arka hoparlör kapaklarıda temizlendi
Sonuç olarak,temizleme esnasında meşgul olduğum için net bir resim çekemedim.Tavan mükemmel oldu.Arasında dağlar ve ülkeler kadar fark oldu.Söktüğüm aprçalarıda güzelce silip yerine taktım mis gibi oldu araba qw
Son düzenleme: