arabayı aldıığımda expertte dönen kollektor dağınık yazmışlardı. sonra soruşturdum airbag sargısının olduğu yermiş. bi sorun yoktu ama rahatsız ediyordu beni. 3 gün önce arabaya bindim içindeki beyaz sargılar içinden çıkmış direksiyona bazen dolanıyor. hemen sorun büyümeden elektrikciye götürdüm.
elektrikci tamiri yok dedi,dedim bozuk değil airbag lambası yanmıyor zaten vs.. vs..
airbag direksiyon sökemem dedi, tamam ben sokerim dedim. soktum direksiyonu gerisini ustaya devrettim. kollaktorun bir tırnağı kırılmış, usta tornavida ile kırılan tırnağı çıkardı yapıştırdı, sargıları geri saldı, tam sol yap direksiyonu dedi ona göre ayarladım. ok dedim 15 tl ye sorunu hallettik. misss gibi oldu, daha çok sevmeye
başladım arabayı. turk zekası sorunları en az masrafla bitirmeyi bilmeli
elektrikci tamiri yok dedi,dedim bozuk değil airbag lambası yanmıyor zaten vs.. vs..
airbag direksiyon sökemem dedi, tamam ben sokerim dedim. soktum direksiyonu gerisini ustaya devrettim. kollaktorun bir tırnağı kırılmış, usta tornavida ile kırılan tırnağı çıkardı yapıştırdı, sargıları geri saldı, tam sol yap direksiyonu dedi ona göre ayarladım. ok dedim 15 tl ye sorunu hallettik. misss gibi oldu, daha çok sevmeye
başladım arabayı. turk zekası sorunları en az masrafla bitirmeyi bilmeli