Megane 1.5 JOY Saat - bluetooth

selimkara

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2013 model Megane 1.5 90 bg JOY model arabam geldi. Ancak saatini ayarlamak için denemeler yaptım başarılı olamadım. Saati sağ koldan yanıp sönme ayar şekline getiriyorum. Ancak artı-eksi ile ileri geri yapamıyorum.

Birde teybin üzerinde bluetooth yazısı var. Ama bluetooth nasıl aktifleştiriliyor, Telefonla eşleştiriliyor mu?

Yardımlarınızı bekliyorum. Tşk.

Yeni araciniz hayirli ugurlu olsun bende 1.5 dCİ Fluance joy kullanicisiyim

Saat ayari icin şu yolu izleyin saat menusune gelip trip dugmesine basili tutun yanip sonme imlecinden sonra saati yine ok yardimi ile ayarlarin.. en son ayarlari bitirmek icin trip dugmesine basili tutun artik saatiniz ayarlandi :)

Bluetoothu eşleştirmeden araç kiti ile bağlanti kuramazsiniz once Mobil telefonun Bluetoothunu açin ve tarama yapin

MY RADIO ismini buldugu an tamam diyin ve istenil kod 0000 şeklinde girin tekrar tamam yapin Telefonunuz artik araç kiti Bluetooth ile eşleşti :)

Bu sayede hem telefon gorusmelerini hemde Müziklerinizi Araç Teypinden kullanabilirsiniz :eyv

İconcanımın R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 ile Gönderildi

Saati ok yardımıyla ayarlayın kısmında imleç yanıp söndükten sonra ''ok'' nerede orasını anlayamadım.
Bluetoothu eşleştirmek için teypden bluetoothu özelliğini aktif/online yapmam gerekiyor sanırım. Onu bulamadım.

Yeni araciniz hayirli ugurlu olsun bende 1.5 dCİ Fluance joy kullanicisiyim

Saat ayari icin şu yolu izleyin saat menusune gelip trip dugmesine basili tutun yanip sonme imlecinden sonra saati yine ok yardimi ile ayarlarin.. en son ayarlari bitirmek icin trip dugmesine basili tutun artik saatiniz ayarlandi :)

Bluetoothu eşleştirmeden araç kiti ile bağlanti kuramazsiniz once Mobil telefonun Bluetoothunu açin ve tarama yapin

MY RADIO ismini buldugu an tamam diyin ve istenil kod 0000 şeklinde girin tekrar tamam yapin Telefonunuz artik araç kiti Bluetooth ile eşleşti :)

Bu sayede hem telefon gorusmelerini hemde Müziklerinizi Araç Teypinden kullanabilirsiniz :eyv

İconcanımın R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 ile Gönderildi

Daha iyi anlatilamazdi emegine saglik Abi

5 telefona kadar tanıtma yapılıyor diye hatırlıyorum. kullandığın başka telefon varsa onlarıda tanıtabilirsiniz

vaayy joylarda bluetoot mu var iyiymiş :D gerçekten en gerekli özelliklerden biri :eyv :eyv aracınız hayırlı olsun emeğine sağlık kubilay güzel anlatım :)

Geri