Megane 1 1.6 8V aracım benzinde ve LPG de tekleme yapıyor.. Lütfen Yardım?? :(

mirzabey56

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhabalar. Megane 1 1.6 8V aracım geçenlerde sabah ilk çalıştırdığımda titreme rolanti 0 a gelip tekrar çalışmaya başladı.. arada stop bile etti 2 defa.. sonra düzelmiş gibi oldu şuan ise giderken benzinde ve LPG de seri gaz verince hareket halinde tekliyor... buda çok can sıkıcı.. buji ve kabloları yeni değiştirdimm ama sorun aynn devam ediyoo.. Allah rızası için bilen varsa yardım etsin..

boğaz kelebeği ni temizlettiniz mi daha önce?? bende de benzer sorunlar olmuştu ama seyir halinde stop etmedi hiç.

tekleme var ise bobin varsa 8 v lerde bobinlerden olabilir

cevaplarınız için öncelikle teşekkür ederim. Arkadaşlar dün tüm gün hiç bir tekleme yapmadı. benimde aklıma enjeksiyona pislik gelmiş olabilir mi diye geldi çünkü benzin göstergesi 0 a gelmişti.. yalnız böyle olduysa yani benzinde pislik geldiyse LPG de tekleme yaptırabilir mi? Yada bobinden olaydı bu şekilde tüm gün sıkıntısız çalışabilirmiydi acaba.. Karar veremedim sıkıntı hangisinde :(

​soğuktandır belkide

birinci nedeni bobin deyişecek bogaz kelebegide temizlenirse daha iyi olur tecrube edilmiştir

arkadaşlar boğaz kelebeği temizlendi takıldı.. atiker sıralı sistemde aynı anda değişti(önce normal düz lpg vardı) şuan tekleme v.s yokk sadece rolanti yüksek çalışıyorr 2000 devirlerde bazen normale dönüyor ama genelde yüksek. ustaya gittimm beyin bağlantısı yaptı düzeldi orda ama 2 saat sonra aynı oldu... temizlendiği için acaba adaptasyonn için beklemelimiyim ?

Geri