Megan2'lerin Tutulan Modeli Hangisi?

şeref1961

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2008 model sembolüm var megan2 almak istiyorum yarmcı olurmusunuz..

Privilege 105 hp dci bulabilirsen al derim...

En çok tutulan dinamik modelidir ama durumunuz müsaitse 30-35.000 tl arası temiz dizel privilege alın derim bende

piyasada en çok tercih edilen modeli diynamique ancak benim tercihim 1.5 dci privilage 105 hp den yana olurdu :)

bende meganenın donanım olarak tüm serileri var hepsini kullandım.. prıvlıge,prıvlıge+,dynamıq+, extreme ..
ancak bana sorarsanız dynamıq cunku prıvlıge çok zahmetli bakımı falan ne kadar bakarsan bak elbett kirlenmesi kaçınılmaz taban halısının falan.. yagmuru var karı var kışı var.. o yuzden dynamq'in en full olanını prıvlıgeye değişmem

bende meganenın donanım olarak tüm serileri var hepsini kullandım.. prıvlıge,prıvlıge+,dynamıq+, extreme ..
ancak bana sorarsanız dynamıq cunku prıvlıge çok zahmetli bakımı falan ne kadar bakarsan bak elbett kirlenmesi kaçınılmaz taban halısının falan.. yagmuru var karı var kışı var.. o yuzden dynamq'in en full olanını prıvlıgeye değişmem

Al benden de o kadar Megane III Privilege kullanıyorum tamam göze daha hoş ferah gelebilir ama bakımı çok zor gerçekten... O yüzden bazen düşünmüyor değilim keşke dynamique alsaydım diye...

En iyi model 2003-2006 Arası Dynamique dir . Dynamique + Executive ve Techno Paket olursa çok çok iyi olur .
En iyi model 2006-2010 Arası Privilege dir. Privilege+Plus Paket olursa çok çok iyi olur .

Birde Legend var işte son çıkan tam deri koltuk vs. vs.
Exception var . Exception , Dynamique den farksız gibidir ancak exceptionnun asla bir sunrooflu versiyonu olmaz . Yani Dynqmiquenin boşudur .
Expression : Exception yerine her zaman expression + Paketleri daha iyidir . Bej koltuk ve döşemeleri , Göstergeler Privilege tipi .

Extreme , Authentique , Sportway bunlar en dandik modellerdir . Bunlara sakın yaklaşmayın !

Authentique1.4 16 98 Hp'den Uzak Durun Kendi Aracım'da 1.4 Zamanında Denk Geldi Aldım Pişman Oldum. 1.4 motoru ben meggy'lerde önermiyorum

1.5 1.6 Motor Tipinden Şaşmayın.. Donanım olarak birşey diyemiyeceğim bütçeniz hangi modele hangi donanıma uygunsa onu tercih etmek çok daha mantıklı..

Hayırlısı Olsun İnşallah.

Geri