Megan rxt

megapixel

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar megan rxt araştırmalarım sonucu 1 serisinin fulu die biliyorum almayı düşünüyom tavsiye ve elinde olan arkadaş

Aramıza hoşgeldin umarım istediğin aracı üyelerimizden ya da imkanlarınızla bulursunuz :eyv

Hoşbulduk 20 21 bütçem var bakalm artık

Kullandıgınız araç ne mükemmel görüntü

megane 1 lerin en fulu rxi dir hocam rxt ile farkı kapı kollarının gövde renginde olması kolçak olması kadranın beyaz renkte olması güneşliklerde ışıklandırma olması birde koltuk döşemeleri desenleri değişiktir biraz motor performans olarak fark yoktur inş aradığınız aracı bulrusunuz hayırlısıyla :)

Tşk tugay bey ben rxt biliyodum rxi incelerim piyasada çok temiz birşey arıyom uzun süre binicegim titiz biriyim bir araba aldım sorunlu çıktı zararına da olsa verdim

megane 1 lerin temizini bulursanız size sorun çıkartmayacak emin olun yalnız araç alırken ekspertiz mutlaka yaptırın motora kadar herşeyi söylüyorlar ona göre alırsınız..

her araç gibi bazı kronik sorunları var ancak küçük meblağlar ile halledilebiliyor ve uzun yıllar sorun çıkarmıyor.. aracınızı aldıktan sonra forumumuzda megane 1 bölümündeki bütün konuları incelemenizi tavsiye ederim :)

Tşk ederim mutlaka renault ailesine katılmış bulunuyoruZ almasak bile beklemedeyiz şimdilik

Geri