Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
megane 1 lerin en fulu rxi dir hocam rxt ile farkı kapı kollarının gövde renginde olması kolçak olması kadranın beyaz renkte olması güneşliklerde ışıklandırma olması birde koltuk döşemeleri desenleri değişiktir biraz motor performans olarak fark yoktur inş aradığınız aracı bulrusunuz hayırlısıyla
Tşk tugay bey ben rxt biliyodum rxi incelerim piyasada çok temiz birşey arıyom uzun süre binicegim titiz biriyim bir araba aldım sorunlu çıktı zararına da olsa verdim
megane 1 lerin temizini bulursanız size sorun çıkartmayacak emin olun yalnız araç alırken ekspertiz mutlaka yaptırın motora kadar herşeyi söylüyorlar ona göre alırsınız..
her araç gibi bazı kronik sorunları var ancak küçük meblağlar ile halledilebiliyor ve uzun yıllar sorun çıkarmıyor.. aracınızı aldıktan sonra forumumuzda megane 1 bölümündeki bütün konuları incelemenizi tavsiye ederim