Megan iii satin aldim, servis 1250 tl ye boya koruma,ses izalosyonu,motor ve kaput ko

LUSTFUL06

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bilgisi olan ,önerisi olan varmı acaba? Bu paket 1250 tl %50 indirimli dediler,yaptırsam ne olur yaptırmasam ne olur?
boya koruma( 6 ay sonra 2.si ücretsiz) kaput filmi, cam filmleri,motor sesi için izalosyon, koltuklar için bakım v.b

KDV ile 1500 TL civarını buluyor

El beceriniz varsa ve kendiniz yapabilirseniz;

-Boya koruma için Nasiol ZR53 130TL ömrü yaklaşık 2 sene.

-Koltuk ve döşeme için ikinci el halı yıkama makinası tercihen rowenta marka, eskileri yurt dışından gelme, elektronik aksamı yok, sadece kömürü biter kafa yormaz 150TL ile 200TL arasında değişir.

-Motor sesi için yapacakları yalıtım sadece kaput keçesi ise, onun yerine firex ses yalıtımı sünger daha iyi iş görür 1cm kalınlığındaki tabaka 12.5TL idi ben baktığımda, yaklaşık 3 tabaka kaputu halleder.
Ama yok tüm herşeyi söküp kapılar döşemeler tavan gibi, ciddi ciddi akustik yalıtım yapılacaksa o zaman fiyat iyi.

Benim kendi aracıma yaptığım sadece bagaj için olanı gibiyse yani

http://www.renaultfanclub.com/megan...kulubu/83319-megane-1-bagaj-ses-yalitimi.html

-Deterjanıydı yapıştırıcısıydı derken onlarada 100TL deseniz. Edeceği 500TL civarı olur. Elinizde de makinanız kalır.

1500TL (İndirimli) bence çok pahalı.

Kendiniz yapamıyorsanız başka yerlere sormanızda fayda var.

Bilgisi olan ,önerisi olan varmı acaba? Bu paket 1250 tl %50 indirimli dediler,yaptırsam ne olur yaptırmasam ne olur?
boya koruma( 6 ay sonra 2.si ücretsiz) kaput filmi, cam filmleri,motor sesi için izalosyon, koltuklar için bakım v.b
Bence fiyat güzel kaput koruma filan bencu güzel fiyat birde 2 kere koruma yapılacak

Geri