Megan III bva otomatik geri vites lambasi arizasi

muratcomtr

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba bende 2011 megan III bva otomatik aracım var geri vitese taktığım zaman geri vites lambaları yanmıyor ampulleri kontrol ettiğimde ampüller sağlam bu sorunla hiç karşılaşanınız oldu mu yardımcı olursanız sevinirim

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim sigortaların hangisine bakmam lazım motor kısmındaki sigortalaramı yoksa içeride olanlaramı

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim sigortaların hangisine bakmam lazım motor kısmındaki sigortalaramı yoksa içeride olanlaramı

Şanzımana takılı olan geri vites müşürü arızalı olabilir...

Ustamında dedeği gibi müşirdede sıkıntı olabilir, İlk önce araç içerisindeki sigortalara bakın ama yanlış hatırlamıyorsam akünün yan tarafında bulunan kapalı kutu olan sigorta kutusunda oluyor stopların sigortaları.

Arkadaslar siteye yeni katildim bendede fluence dimanik bva var bu sorun bendede var suan birkac yerle gorustum ve sorun gerivites kontaktorundeymis otomatiklerde müşür yokmus

Geçmiş olsun.

Sorun bugun cozuldu arkadaslar izmitte duzgun bir ozel bir oto servis olmadigindan mecbur yetkili servise gittim 340 tl sıkısmis parcayi degisip 2 yilda garanti verdiler.ozel servislerde asagi yukari ayni fiyati verdi ama garanti yok tabi.

Geri