Megan II Hız Sabıtleyıcıde Hızın Dusmesı

kadir0032

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar hız sabıtlemede gıderken rampada hız anıden dusmeye baslıyor, sankı devreden cıkmıs gıbı oluyor. Baskı balatadan yapabılır dıyorlar, boyle sorunla karsılasan oldu mu? Neden dolayı yapmıs olabılır

Bu durum yüksek ihtimalle rampayı uygun viteste tırmanmamanızdan kaynaklana bilir.

Aracın sürati vitesi çok önemli e tabi son olarakta aracın baskı durumu vs gibi aracınıza bir bilgisayara bağlatın değerleri hataları bir ayıklayın Kontrol ettirin :eyv
Arkadaslar hız sabıtlemede gıderken rampada hız anıden dusmeye baslıyor, sankı devreden cıkmıs gıbı oluyor. Baskı balatadan yapabılır dıyorlar, boyle sorunla karsılasan oldu mu? Neden dolayı yapmıs olabılır

Rampaya uygun vites seçmezsen yapar bunu,araç otomatik olsa sıkıntı yok ama manuel olunca uygun vites ister...

vıtesle alakalı oldugunu dusunmuyorum, cunku daha oncelerı hız sabıtleyıcıyle aynı yerde aynı hız ve vıtesle cıktıgım yerı sımdı cıkamıyorum. 110 -120 km hızla gıderken 4000 devır yapıyor cok bagırıyor araba

debriyaj sıyırmış belli. eğer normal hızda gidip devir yükselip hız artmıyor/azalıyor ise debriyajdır.

baskı balata değişim zamanın gelmiş geçmiş olsun eski arabamda aynı problemi bende yaşamıştım ihmal etme bi anda yolda kalabilirsin

5. Viteste 100 km hızda 3000 devır yapıyor, sızın aracınızda devır kac oluyor, tesekkurler

5. Viteste 100 km hızda 3000 devır yapıyor, sızın aracınızda devır kac oluyor, tesekkurler
hemen hemen o civarlarda yapıyor 1.5 dci aracım 90-100 arası büyük ihtimal baskı balata. yinede bi ustaya filan sorun binsin test etsin

Bende 2004 megan2 dinamik sahibiyim. 100 km hızda 3000 devirde.

Megane 2 'de Hiz Sabitleyiciyi Nasil Kullaniyoruz , Ben Hiç Kullanmadim Detayli Şekilde Anlatirmisiniz Banada ıslık ıslıkıslık

Geri