Megan II Aks Körüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RoBoCoP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RoBoCoP

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar;
Bir süredir devam eden bir sıkıntımı bu haftasonu itibarıyla çözmüş bulunuyorum. Benzer sorun yaşayan arkadaşlara yol göstermesi için paylaşmak istedim. Aracımın direksiyonunu tam sağ veya tam sol yaptığımda çat diye bi metal vurma sesi geliyordu haftasonu sanayii deki ustamın kontrolünde sağ aks körüğünün yırtık olduğunu tespit ettik. 15 tl. ye körüğün kendisni (yan sanayii) 50 tl.de işçilik karşılığında toplam 65 tl.ye bu sinir bozucu sesten kurtuldum. :)

Merhaba Arkadaşlar;
Bir süredir devam eden bir sıkıntımı bu haftasonu itibarıyla çözmüş bulunuyorum. Benzer sorun yaşayan arkadaşlara yol göstermesi için paylaşmak istedim. Aracımın direksiyonunu tam sağ veya tam sol yaptığımda çat diye bi metal vurma sesi geliyordu haftasonu sanayii deki ustamın kontrolünde sağ aks körüğünün yırtık olduğunu tespit ettik. 15 tl. ye körüğün kendisni (yan sanayii) 50 tl.de işçilik karşılığında toplam 65 tl.ye bu sinir bozucu sesten kurtuldum. :)

Orjinali 30-40 tl civarında bir şey körüğün ama çok iyi etmişsin baş ağrıtmasından iyidir yan sanayi takmak. Bizimkindende tuhaf tuhaf seler geliyor havalar hafif soğuduğunda çıkmayan ses kalmıyor. El freninden gacırtı sesi, Arka ve önlerden, tümseklerden, çukurlardan geçerken vs gacırtı sesi, Direksiyonu çevirirken garrrr diye ses gelmesi sinir olmaya başladım.

Körük orjinal olmadığı için bir-iki sene içinde tekrar yırtılır muhtemelen dedi usta :) keşke bunu takmadan önce deseydin dedim içimden.

Körük orjinal olmadığı için bir-iki sene içinde tekrar yırtılır muhtemelen dedi usta :) keşke bunu takmadan önce deseydin dedim içimden.

1-2 sene yeterde artar :eyv

bilgi için sağol aynı sıkıntı bendede var bayramdan sonra hemen değiştircem

Geri