Megan 4 Tesla Ekran Önerisi ?

cixadamya

Kayıtlı Üye
35-İzmir
2016 Model renault megan 4 hb 1.5 dci otomatik touch paket araca sahibim
renolock diye bir firma gördüm 4 gb ram + 2 gb sanal ram lı 64 gb hafızalı tesla ekran satıyorlar (kesme delme v.s yapmadan soketten sokete değişim ile)
aranızda kullanan varmı kasma donma v .s gibi sorunlar yaratıyor mu ? önerir misiniz firmayı

1.webp
2.webp
3.webp

Ekli dosyalar

• 1725557823004.webp
    1725557823004.webp
    9 KB · Görüntüleme: 34
Bende çok araştırdım en sevmediğim özelliği park sensörü buzzer a bağlanıyor orjinaldeki hoparlörden gelen ses gidiyor

Hocam ben clio 5 aracım için renolock'tan tesla ekran taktırdım ben çok memnunum. Hem multimedyadan, hem geri görüş kamerasından hem de yapılan işçilikten. dedikleri gibi kesme delme ekleme çıkarma yapmıyorlar. Direkt soketlere bağlıyorlar

• Beğen
Tepkiler: cixadamya
Bende çok araştırdım en sevmediğim özelliği park sensörü buzzer a bağlanıyor orjinaldeki hoparlörden gelen ses gidiyor
büyük bir sorun mu pek anlamadım , ses başka bir hoparlörden mi geliyor bu sefer

2016 Model renault megan 4 hb 1.5 dci otomatik touch paket araca sahibim
renolock diye bir firma gördüm 4 gb ram + 2 gb sanal ram lı 64 gb hafızalı tesla ekran satıyorlar (kesme delme v.s yapmadan soketten sokete değişim ile)
aranızda kullanan varmı kasma donma v .s gibi sorunlar yaratıyor mu ? önerir misiniz firmayı

Ekli dosyayı görüntüle 63959Ekli dosyayı görüntüle 63960Ekli dosyayı görüntüle 63961
aynı modelden taktırdım, dijital klima göstergesi bir süre sonra arızalandı geri dönüş yaptım hemen gel değişelim dediler. komple ekran değişti gayet memnunum donma kasma yapmıyor. Logo kamera taktırmanı şiddetle tavsiye ederim çok gerekli öbürleri çok saçma gösteriyor.

Geri