Megan 3 sabahlari zor çalişiyor.

arifilhan4040

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2011 model megan 3 aracim var .sabahlari tek marşta almiyor.

bu sorun başka forum sitelerinde bir hayli fazla yer almış. ama burada nedense ilgi görmemiş. megane ve fluence için kronik bir sorun herhalde. ben 99 megane kullandım marj sıkıntısı hiç yaşamadım

Bu arıza için yazılım hatası diyenlerde oldu ama neticeye ulaşamadılar maalesef...

Bu arıza için yazılım hatası diyenlerde oldu ama neticeye ulaşamadılar maalesef...
Sorunla ilgili son zamanda yazılım ile bir sonuca ulaşıldı birkaç şehirde, ancak yaygınlaşmadı.Birçok servisin yazılımdan haberleri yok, konuyla ilgili bende bizzat ilgilenenlerdenim bununla ilgili önümüzdeki günlerde Ankara için net bilgilendirme sağlayacağım.

arkadaşlar yeni enjeksiyon beyni güncellemesi çıktı servislerde var tamamen ücretsiz. -20 derecede tek marşta çalışıyor

Megane sport tourer modellerinde bu konuda sikinti olmuyor. Yazilimla alakali oldugu bariz.

arkadaşlar yeni enjeksiyon beyni güncellemesi çıktı servislerde var tamamen ücretsiz. -20 derecede tek marşta çalışıyor

bilgi için teşekkürler bilmeyen kardeşlerimize yardımcı olacaktır :)

forum kurallarımız gereği kendinizi http://www.renaultfanclub.com/renault-fan-club-uye-tanitimlari/ kısmında konu açarak tanıtırsanız sizi tanımış oluruz aramıza hoş geldiniz keyifli forumlar diliyorum :)

istanbul yücelir serviste ısrarla isteyerek yazılım yükselterek bu beladan kurtuldum darısı başınıza

benim de aracımda böyle bır sorun vardı calısmama gıbı servıs zamanı gelmıstı soyledım yazılımla duzelteceklerını soyledıler ... artık aracım tek marsta calısıyor .... korkarak bınmıyorum .. :)

bugün yetkili servisde. benzer problemden gelen aracın elektronik kontrol ünitesine yeni dataset yüklüyorlardı.

Geri