Megan 3 lpg önerisi yardim

muratcomtr

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Megan 3 lpg önerisi yardim
Arkadaşlar merhaba 2011 Model otomatik megan için lpg taktırmak istiyorum 3 tane marka arasında kaldım
lavato 1.350 tl ye
BRC 1700 tl ve
Landirenzo var oda 1.700 tl

bunlar arasından hangisini önerirsiniz yada bunlardan kullanan arkadaşlarımız memuniyetlerini yada sıkıntılarını paylaşırsa sevinirim

Son düzenleme:
hocam bende BRC var. Memnunum diğer markalar hakkında bir şey diyemem. duyulduk yerde taktır işçiliği iyi olsun derim. karoserdeki delme işleminde iyi macunlama yapmaları lazım malum oksitlenmeye karşı.

hocam bende BRC var. Memnunum diğer markalar hakkında bir şey diyemem. duyulduk yerde taktır işçiliği iyi olsun derim. karoserdeki delme işleminde iyi macunlama yapmaları lazım malum oksitlenmeye karşı.

Hocam senin araç otomatik mi bir de şehir içi yakıt ne kadar yakıyor hiç hesapladın mı onu paylaşabilirmisin şuan benim araç benzinde yakıt ortalaması şehir içi 7.4

manuel vites. net bi hesaplama yapmadım ama lpg şehir içi 12 lt şehir dışı 10 lt felan yakıyor.

2 yıldır Romana kullanıyorum , 1800 tl ye taktırmıştım. Komple italyan bi araştırın derim oldukça memnunum. :eyv

ben yeni taktırdım reno motoru lpg ye uyumlu herhangi birini taktır dediler. istanbul da bir usta dan fiyat aldım. landirenzo ve adını hatırlamadığım diğer markada 2 yıl motor garantisi varmış usta onları tavsiye etti. akl diye bir marka daha vardı bütçem ona el verdi onu taktırdım. şimdilik memnunum daha yeni çok bi yakıt ölçümü yapamadım.

Arkadaşlar aramızda lpg taktırıpda ne kadar yaktığını hesaplayan varsa paylaşırsa birde hangi marka lpg olduğunu paylaşırsa sevinirim

Arkadaşlar aramızda lpg taktırıpda ne kadar yaktığını hesaplayan varsa paylaşırsa birde hangi marka lpg olduğunu paylaşırsa sevinirim
Clio 3 1.6 16V 110 Beygir Otomatik (BVA) Fabrika verisi 10,5 lt .
Kendi ölçümlerim (ROMANO Marka Kit var )
Benzinde İstanbul şehir içi 50-52 krş Şehir Dışı 30-35 Krş
LPG de İstanbul Şehir İçi : 30-35 krş (klima açık) - Şehir dışı 20-22 Krş

benzinli manuel 1.6 şehir içi 6.5 7 arası amasya trafiği. brc taktıran bi arkadaş yarı yarıya düştüğünden bahsediyordu lpg için.

lpg takılalı 1 ay falan oldu bu hafta adam akıllı denedim. pazartesi günü kayseriden antalya ya yola çıktım. aracım 2012 model makyajlı 1.6 megane. sürekli lpg ile kullandım. giderken genellikle sakin gittim bir kere 180 e çıktım kısa bir süre 150-160 seyrettim onun haricinde 120 ile devam ettim. dönüştü dağ yollarında üst devirlerde tuttum arabayı düzlükte de genelde 150-160 ara ara 120 lere düştüm. antalya da sıkışık trafiğe girdim. kemer, antalya merkez, manavgat derken 5-6 gün oralarda dolaştık. şehir içinde ani hızlanmalar, üst deviler yaptım (gençlik işte..:)) malum böyle sıcak bir haftada antalya da klimazsız olmaz. yaklaşık 1650 km yol yaptım. yol bilgisayarı 8.0 litre, ortalama 55 km hız gösteriyor. litre fiyatları 2.0 ile 2.35 arasında 5-6 yerden gaz aldım. yaptığım hesapta kilometrede genel ortalamada 21.5 kuruş. sakim kullanan, yavaş giden biri daha az yapar sanırım. lpg düşünenlere yardımcı olur diye sizlerle paylaşayım dedim...

Geri