Megan 2 kapi doseme yardim

albaykadir

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Cumleten selamun aleykum biraz once umraniye sanayide bir dosemeciden fiyat aldim 4 kapi ic doseme icin 500 tl fiyat verdi bana cok geldi . bu uygulama yi yapan bilgi sahibi buyuklerimden kardeslerimden yardim istiyorum.Benden onceki sahibinden sigara yaniklari var ve buda beni rahatsiz ediyor.2673182a90a7c51bd2ae932d044ead85.webp

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek bir yere mi sordun? Bence değişik bölgelerden fiyat almalısın. Gerçekten değişmesi gerek gibi görünüyor.

Tek bir yere mi sordun? Bence değişik bölgelerden fiyat almalısın. Gerçekten değişmesi gerek gibi görünüyor.
Su anda tek bir yerden fiyat aldim. Aynen gorsel sikintisi var 3 kapidada var

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tek kapı fiyatı ne

500 lirayı çok abartmış bulunduğum bölgede komple suni deri araç dizayn ediyorlar 350 tl fiyat. Aslında illa oto döşemeciye para vermeniz gerekmez . Kumaşı sabit bir renk. Eğer biraz el becerisi ve biraz zamanınız varsa sizde dışarıda yapılanın aynısını yapabilirsiniz :)

500 lirayı çok abartmış bulunduğum bölgede komple suni deri araç dizayn ediyorlar 350 tl fiyat. Aslında illa oto döşemeciye para vermeniz gerekmez . Kumaşı sabit bir renk. Eğer biraz el becerisi ve biraz zamanınız varsa sizde dışarıda yapılanın aynısını yapabilirsiniz :)
Hangi bölge orası)))))))) aynen 500 tl çok geldi yani kullanacağı malzeme 3-4 metre kumaş . Aslında dediğin gibi kendim yapabilirmiyim diye şöyle bir inceledim lakin pek yapabilecek gibi durmuyor

Geri