arkadaşlar geri geri giderken firene bastığımda ötüyor ileride sorun yok neden dir acaba alt komşumunda aynı araçtan var oda ötüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim frenlerden 1 aydır ses geliyor tolga bey değişmesimi lazım acaba? Durmaya yakın ses geliyor tozlanmadan sebeb mi ses yapıyor yoksa?Diskler ve balatalar hic değiştimi,benim arac bir kac gün kaldıgında öyle yapıyordu,ama hemen kullanımda geciyordu,devamlı yapıyorsa,bir göstermekte fayda var
Benim frenlerden 1 aydır ses geliyor tolga bey değişmesimi lazım acaba? Durmaya yakın ses geliyor tozlanmadan sebeb mi ses yapıyor yoksa?
teşekkürler tolga bey ağır bakıma giricek araba bu hafta..Hepsi değişecekSizin disklerinde cizilmişti,balatalar bittiğinden dolayı...Zaten bakım zamanın geldi,onuda arada cıkartman lazım biran önce....Anıl bey.
Kardesim Frenler genelde ileri giderken kullanıldıgı için balataların arka kısmında aşınma olur önlerde daha az oldugu için Geri gidince frenlemede Balatanın Diske temas etmeyen bölümü gelince cıkıyor o ses. ben Frenciye Sordum böyle dedi ..arkadaşlar geri geri giderken firene bastığımda ötüyor ileride sorun yok neden dir acaba alt komşumunda aynı araçtan var oda ötüyor
nasıl ötüyor ? park sensörü olmasın o öten ?