Megan 2 aksesuarları?????

akdeniz_33

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Ekli dosyayı görüntüle 14058slm arkadaşlar resimdeki sinyaller parklarla beraber mi yanıyor? biz yapmaya kalksak ne yapmamız gerekiyor, normal sinyal kullanılacağı zaman nasıl çalışıyor? normalden fazla akım kullanıyor sanırım sıkıntı olur mu varsa bu şekilde yapan arkadaşlar resim yükleyebilirler mi veya bu şekilde yapılabilecek güzel aksesuarlar var mıdır?

Amerikan park diye aratirsaniz bulursunuz google da. Elektronik modulle yapilanini tavsiye ederim. Normalde sinyaller sönük yanar, sinyal verince normal yanar söner.

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amerikan parktan bahsediyorsun galiba benim aracımda var şöyle diyim ben sana normalde sinyaller %100 yanıyorsa amerikan parkta %50 yanıyor sinyal verince %100 kısmı geri yanınca sinyal verdiğin belli oluyor yani

çok teşekkür ederim..

Amerikan park diye aratirsaniz bulursunuz google da. Elektronik modulle yapilanini tavsiye ederim. Normalde sinyaller sönük yanar, sinyal verince normal yanar söner.

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkürler..

Amerikan parktan bahsediyorsun galiba benim aracımda var şöyle diyim ben sana normalde sinyaller %100 yanıyorsa amerikan parkta %50 yanıyor sinyal verince %100 kısmı geri yanınca sinyal verdiğin belli oluyor yani

teşekkür ederim eyvallah..

Amerikan park modülü on off düğmeli nette bulabilirsin bende uygulamıştım çok güzel duruyor.

Geri