Megan 2 2007 Expression Ampül seçimi

Afyonlu03

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba,

Megan 2 Expression 2007 model aracımın kısa darları zayıf kalıyor yağmurlu günlerde görüş mesafem yok denecek kadar az sis farlarını devreye soktuğumda biraz daha güzelleşiyor görüntü fakat bizim buradaki trafik sis farlarına pek sıcak bakmıyor yapıştırıyor cezayı.

Bunun içindirki sizlerin yardımına ihtiyacım var
Aracım için
1. Mevcut fabrika çıkışı Ampül özelliğinin ne olduğunu bilen varmı
2. Kısa ve uzun farları değiştiricem bunun için 55 w geçmeyen (mevcut tesisatı ısıtmamak için) ama ışık huzmesini daha çok veren tavsiye edebileceğiniz bir marka var mıdır.

Forumda gezındım fakat 2009 yılından kalma yorumlar var o zamandan bu zamana çok şey değişti güncel tavsiyelerinizi alabilirmiyim

Teşekkürler.

Renault 9/19/21 .............................................................Kısa H4 Uzun H4
Renault Clio .....................................................................Kısa H7 Uzun H7
Renault Laguna ...............................................................Kısa H7 Uzun H1
Renault Megane ..............................................................Kısa H7 Uzun H1
Renault Modus ................................................................Kısa H7 Uzun H1
Renault Safrane ...............................................................Kısa H7 Uzun H7
Renault Scenic ..................................................................Kısa H7 Uzun H1
Renault Twingo ................................................................Kısa H4 Uzun H4

Halojen ampuller konusunda bir ara detaylı araştırmalar yapmıştım. Fiyat performans ürünleri olarak H7 kısa ampüllerde Osram Night Breaker Ultimate +120 ve H1 uzun farlarda General Electric Ultra +120 ürünlerini kullandım. Gayet verimli ürünlerdi, tavsiye ederim. Bu arada yine Philips 'in de benzer performans ürünü ampulleri bulunuyor. Soğuk renkler yerine sarı beyaz karışımı ürünler seçerseniz zorlu hava koşullarında çok daha rahat edersiniz. Bu arada farklı marka model araçların tüm ampül kodlarını gösteren güzel bir uygulama linkini paylaşıyorum.

http://am-application.osram.info/en

Geri