Megan 2 1.4 16 valf rölanti titreme sorunu,

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan deltanyum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

deltanyum

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba bende aranıza katıldım;

severek aldıgım 2005 model 103000 olan aracım

2 defa renault orjinal yetkili servise gitmeme rağmen,
normal dedikleri rolantideki tireme yaptırdıgım tüm bakımlara rağmen gecmedi
bobinler degişti, monifold contaları vs temizlendi kelebek boğazı temizlendi,
ikinci el bir kelebek boğazı bile denendi değiştirldi.
aklınıza gelebilecek bir cok işlem i yaptım,
:( sonuç hüsran araçtan sogudum resmen
bilgisi olan desteğinizi rica ederim.
iyi akşamlar.

Merhaba ;

Forum Kurallarimiz Gereği Öncelikle Üye Tanitimlari Bölümünden Kendinizi Tanitirsaniz , Size Daha İyi Yardimci Olabiliriz :eyv :eyv

Tesekkürler..

Kardeşim bu sorunu bende yasadim ve çözümü bulana kadar anlimin damari çatladi resmen aracimdan sogumustum.
Sorum pompa uzerinde bulunan yalit hava karisimini ayarlayan yaki basic sensorunden kaynaklaniyor.
Pompa uzerinde bulunan kahverengi bir parca en yakin pompa.enjektorcuye gidin elinde cikmasi vardir degistirin sorun duzelirse yenisini alip taktirin derim

Arkadaşlar merhaba bende aranıza katıldım;

severek aldıgım 2005 model 103000 olan aracım

2 defa renault orjinal yetkili servise gitmeme rağmen,
normal dedikleri rolantideki tireme yaptırdıgım tüm bakımlara rağmen gecmedi
bobinler degişti, monifold contaları vs temizlendi kelebek boğazı temizlendi,
ikinci el bir kelebek boğazı bile denendi değiştirldi.
aklınıza gelebilecek bir cok işlem i yaptım,
:( sonuç hüsran araçtan sogudum resmen
bilgisi olan desteğinizi rica ederim.
iyi akşamlar.

ısındığında düzeliyormu arıza konusunda daha detaylı bilgi verirseniz arkadaşlar daha kısa sürede ve net yardımcı olurlar

ısındığında düzeliyormu arıza konusunda daha detaylı bilgi verirseniz arkadaşlar daha kısa sürede ve net yardımcı olurlar
Merhaba teşşekürler öncelikle rolantide olamkta ısınınca gecmemektedir. Klimayı acınca normal calısmaya dönmektedir.
bilgilerinize arac orjinal vclip cihazda hiçbir hata vermemektedir. tşk.

Kardeşim bu sorunu bende yasadim ve çözümü bulana kadar anlimin damari çatladi resmen aracimdan sogumustum.
Sorum pompa uzerinde bulunan yalit hava karisimini ayarlayan yaki basic sensorunden kaynaklaniyor.
Pompa uzerinde bulunan kahverengi bir parca en yakin pompa.enjektorcuye gidin elinde cikmasi vardir degistirin sorun duzelirse yenisini alip taktirin derim

Emre3444 Çok teşşkürler kardeşim onuda denettirecegim pazartesi günü umarım düzelir yapmadıgım masraf kalmadı, onu bulacagım diye :( tşk dönüşün için

Dene bakalim sonucu bizimle paylas bakalim duzelecekmi

Pompa üzerindeki o müşürdan yapar demişiniz fakat araç dieselse yapar. Araç anladığım kadarıyla benzinli. LPG varmı araçta ,titremeyi hem lpg hemde benzinde yapıyor mu?

Klima çalışınca devir biraz yükselir titreme ondan kesiyordur. Sağ üst motor kulağına baktırın titreme benim aracımda da vardı kulak çökmüş değiştiğinde sorun ortadan kalktı.

sevgili kardeşim motor kulakçığına baktır derim ... bende de aynı sorun vardı motor kulakçığı değiştikten sonra bir sıkıntı kalmadı ... saygılar...

Geri