Megan 1 Yardım (Xenon,Spor Yay,Amerikan Park)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Elf35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Elf35

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamlar arkadaşlar aranıza henüz bugün katıldım birkaç sorum olacak 2002 expression 1.6 16v araca sahibim araçta orjinelcilige önem veriyorum ama ufak tefek şeylerde olmadan olmuyor american park baglatmak istiyorum bunda ilerde başıma beyin arızası cikartirmi megane 2 lerdeki gibi elektronik akşamda cok sıkıntı yasarmiyim ? megane 2 jant taksam lastik ebatimin ne olması gerekir ? Sislere xenon taktirticam h kaç göremedim formda göz attım ama bulamadım ? Ustamdan başka kimseye elletmeme taraftarıyım tamponu sokmeden montajını yapabilirmiyim ? Birde sizce suspansiyondan çok ödün vermeden arabayı nasıl dusurebilirim cool mi ? Spor yay mi ? Bunlari da nereden temin edebilirim internetten aldıktan sonra uymama problemi yasarmiyim coilde su an nasil bişey tam bilmiyorum açıkçası istanbul da yapan bi kac yer varmış yaptirsam izmir de sorun çıkmadan montajı olurmu yay da 3.5 cm yoksa 5 cm tatmin eder vurma yapar mi ? Yardımcı olursanız sevinirim değerli arkadaşlar

Hoşgeldiniz :)

Mikroişlemcili park modülleri hiçbir sıkıntı çıkarmaz fiyatları 30~50TL arasında değişebiliyor.

Jant ile ilgili bilgim malesef yok.

Xenon ile ilgili megane23 bilgi verebilir muhtemelen.

Coilover kullanmak ülkemiz yollarında bence daha mantıklı, en azından düzgün, kalitelisini alacak paranız varsa ve ayarları düzgün yapılırsa yol tutuşunuda iyileştirir. Ama amaç sırf aracı düşürmekse ucuzlarından uzak durun. Megane 1 savrulduğunda kendini çok hızlı toparlayan bir otomobil. Bence yürürüne dokunmayın.

Hayirli olsun oncelikle aramiza hosgeldiniz. Algorist"e harfiyen katiliyorum.
Sis farlarina xenon cok şık olur. Ampulu H1. Cok basit montaj asamasi var. Elektrikcin bilir. Tampon asla sökülmez. Bilgin olsun. On sislerin kisa farlarina bagliysa bence ayri bir kablo ve dugmeyle ayir. Cunku yeri gelir sadece sislerle gezmek istersen bunu ancak ayri dugmeyle yaparsın. Ben oyle yapmistim sahsen. Ancak sislerin kullanım durumunu bildigin uzere polisler bazen ceza yazabilirler . Ben de gunduz fariyla bu olayi aştım. Guzel kaliteli bir gunduz fari takarsan sisleri acmana gerek kalmaz gündüz gezerken

Hayirli olsun oncelikle aramiza hosgeldiniz. Algorist"e harfiyen katiliyorum.
Sis farlarina xenon cok şık olur. Ampulu H1. Cok basit montaj asamasi var. Elektrikcin bilir. Tampon asla sökülmez. Bilgin olsun. On sislerin kisa farlarina bagliysa bence ayri bir kablo ve dugmeyle ayir. Cunku yeri gelir sadece sislerle gezmek istersen bunu ancak ayri dugmeyle yaparsın. Ben oyle yapmistim sahsen. Ancak sislerin kullanım durumunu bildigin uzere polisler bazen ceza yazabilirler . Ben de gunduz fariyla bu olayi aştım. Guzel kaliteli bir gunduz fari takarsan sisleri acmana gerek kalmaz gündüz gezerken

Su an istanbul dan temin edicem parçaları o zaman kendim dahi montajını yapabilirim h1 10000 k kristal beyazı hoş durur sinyal kolunun üstünde sis düğmesi ağrı fakat parklarla yanıyor kisa ya bağlı değil ama araç yanımda olmadığından bakamamistim ampulün cinsine birde geçen burda arkadaşlardan duydum ismini vermek istemiyorum coil yapan biyer coilide ordan yaptiricam fakat jantta kararsızım megane 2 nin hangi jantini kullanyim replikalari cok mu kötü lastik ebadini kaç seciyim önünü baya indiricem bi aracı janti boyası basikligi gösteriyor etrafımdaki hondaci arkadaşlar bi görsünler nasıl oluomus

Sinyal kolunun ustune baglatma sisleri. Cunku kullanabilmen icin arka sislerin de yanmasi gerekir. Bunun icin de kisa farlarinjn yanmasi gerekir. Ben bunu eski sistem lpg anahtariyla cozmustum. Aracinda goreceksin; farlari yukari asagi islemi yapan anahtarin yaninda biriki
Tane bos dugme yeri var. Oraya ekstra on-off lu bir dugme koyup on sisleriw oraya baglarsan cok orjinal olur. Sisleri de parklardan bagimsiZ yaparsin. Dolayisiyla istedigin zaman ac kapa yaparsin. Ben 8000k kullanmistim sislerde. Bana gore idealdi. Kisalarda da 8000 olduğu icin. Eger kisalara da xenon baglayacaksan kesinlikle sis ve kisalara ayni degerde tak. Zira farkli k degeri olursa siritir kanaatindeyim. On tampona da laguna lip dusunebilirsin coil yaparsan

Geri