Megan 1 Sağ Arka Davlumbazı

Kemal6403

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İyi günler arkadaşlar 2000 Model Megan 1 RTA aracıma park halinde iken arkadan çarpmaları sonuca tampon ile sağ arka davlumbazı kırıldı aracımı yetkili serviste yaptırıyorum tamponu hallettim ancak serviste olmadığından ve serviste bulamadığından 1 aydır aramama rağmen sağ arka davlumbazı bulamıyorum bulabileceğim yer konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkürler sorayım bakalım var mı

Maalesef halen bulamadım :(

Megane 1 gibi bir aracın parçasının bulunmaması inanamıyorum ya 90 model aracın bile parçası var ancak megan 1 in yok

Elinde parçası olan da sıfır fiyat çekiyor.

Elinde parçası olan da sıfır fiyat çekiyor.

Bulsam ona da razıyım telefonla aradığım çıkma parçacılar küçük parça olduğu için sökme ile uğraşmamak için yok deyip sallıyorlar

arkadaşım merhaba. Ne yaptınız bulabildiniz mi parçayı. Geçenlerde bursa küçük sanayi de dolaşırken çıkmacı önünde megane 1 araç gördüm. Yeni sökmeye başlamışlardı. istersen yardımcı olmaya çalışırım.

arkadaşım merhaba. Ne yaptınız bulabildiniz mi parçayı. Geçenlerde bursa küçük sanayi de dolaşırken çıkmacı önünde megane 1 araç gördüm. Yeni sökmeye başlamışlardı. istersen yardımcı olmaya çalışırım.

Teşekkürler arkadaşım parçayı nihayet Ankara'dan çıkma olarak buldum ve montajını yaptırdım

Geri